Når du skal sælge dit hjem

- Fra første møde til din bolig er solgt

1. Første møde. Vi kommer hjem til dig

Og du skal som det første huske at sætte kaffe over, når vi kommer. Det koster dig nemlig kun en kop kaffe – faktisk to og den ene med mælk – at få besøg af os. Det indledende møde er nemlig helt uforpligtende, så du kan mærke, om vi er de rette til at sælge dit hjem. På første møde fortæller du en hel masse om din bolig og om dine ønsker til, hvad næste skridt er for dig og din familie. Og vi vil rigtig gerne høre alle de gode ting, der er at fremhæve ved dit hjem. Når vi er blevet klogere på alle ”røverhistorierne”, så siger vi på gensyn og sætter et nyt møde i kalenderen, så du ved, hvornår du skal sætte kaffe over igen.

2. Andet møde hos dig. Vi tager dig med på en tidsrejse

Ved møde to overtager vi snakketøjet, og vi præsenterer dig for regnestykkerne: Hvad vurderer vi, at din bolig skal koste? Hvor lang tid forventer vi, det tager at finde de helt rigtige købere? Og så videre. Vi tager dig med på en fremadskuende tidsrejse og klæder dig godt på, så du ved, i hvilken rækkefølge tingene kommer til at ske. Og selvom alt i dag foregår elektronisk, så holder vi stadig af old school charme og tager hele baduljen med til dig udprintet og i mappe. Så kan du hygge dig med at bladre papirerne igennem, når vi hæver mødet og kaffen er drukket.

3. Vi kridter mæglerskoene. Dit hjem kommer til salg

Hvis vi får lov til at hjælpe med at sælge   dit hjem, får du til gengæld æren af at brygge endnu en kande kaffe, til vi kommer. Foretrækker du, at vi sender papirerne elektronisk, så kan vi også sagtens gøre det. Senest dagen efter står der et lyserødt til salg-skilt foran dit hjem, og dét flankeres selvfølgelig af den allerførste selfie sammen med dit hjem til vores sociale kanaler. Når vi triller ud ad din indkørsel, så smækker vi dit hjem på SoMe, så vores følgere kan få den allerførste snigpremiere. Vi spilder nemlig ikke tiden, og der går jo altså et par dage eller fire, før fotografen ankommer.

4. Foto, styling, markedsføring og fremvisninger

Det er vigtigt, at dit hjem ser indbydende ud på billeder. Derfor har vi lavet et tæt samarbejde med en boligstylist, som forstår at sætte prikken over i’et på en måde, som vi andre ikke havde fantasi til at forestille os – selvfølgelig i samarbejde med dig. Dét gør bare lige den ekstra forskel, når fotografen kommer ud. Vi går op i, at billederne er en reel gengivelse af dit hjem – af stemningen, lyset, rummenes størrelse osv. Derfor har vi fyret ham med vidvinkelkameraet og i stedet hyret en, der forstår sig på autencitet. Selvom vi ikke er en del af en stor kæde, så markedsfører vi os på samme måde som andre mæglere og bringer både Boliga, Boligsiden, Facebook osv. i spil – og så selvfølgelig vores Instagram-profil.
Når vi begynder at fremvise dit hjem, så genfortæller vi alle de gode historier. Vi holder åbent hus efter aftale og kun med tilmelding, så du ikke gør rent og ordner forgæves. Og så kommer vi til at tales en hel del ved undervejs i processen – særligt i starten, men også løbende med statusmøder, hvis vi når det, før din bolig er solgt. Og sker der noget nyt, så lover vi, at du selvfølgelig hører fra os som den allerførste.

Det flotteste skilt i miles omkreds sættes på, nemlig solgt-skiltet

år vi har fundet den rette køber, er det vigtigt, at vi sikrer dig de allerbedste vilkår og ditto forhandling. Vi sørger for, at hele handlen kommer godt i mål, og vi slipper dig ikke, før alt er på plads, og pengene står på din konto. Alle skal være glade for den handel, som vi netop er gået igennem sammen. Når tiden nærmer sig for overdragelse, så anbefaler vi derfor, at du sætter kaffe over på ny. Denne gang er det ikke til os, men til de heldige købere, som ofte har en masse lavpraktiske spørgsmål om alt fra, hvordan man hælder vand på fyret til, hvordan busken ude i haven skal passes. Dét er værdifulde informationer, der går i arv fra en ejer til den næste. På selve overtagelsesdagen, så er vi selvfølgelig med – og vi har en gave med til både dig som sælger og til de glade købere.

Hvad er din bolig værd?

Vi kommer gerne forbi 'til en kop kaffe' og tager en god snak om dine boligplaner.

Send os et par ord, og du hører fra os snarest muligt - hvorefter vi aftaler et tidspunkt, hvor vi kommer fobi.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031