Ejendomsmægler Helle Lynge

Ejendomsmægler Helle Lynge er født og opvokset i Borup - og har med stor fornøjelse levet alle sine år i Borup. Helle startede i ejendomsmæglerbranchen i 1997, og allerede i 2005 fik hun 'foden under eget mæglerskrivebord', og har i en årrække drevet ejendomsmæglerforrening i Borup, Ejby og Viby Sj.

Helle Lynge har ligeledes  været særdeles aktiv i Dansk Ejendomsmæglerforening, hvor hun bl.a. besad posten som formand for 3. kreds/Region Sjælland, var medlem af andelsboligudvalget, repræsentantskabet - og var udpeget af retten som Syn- og Skønsmand.

Helle er også tidligere byrådsmedlem i Skovbo og Køge kommune. Og når hjertet ikke kun banker for ejendomsmægler-gerningen, så banker det også som Skovbo-borger. Hendes tid i byrådet sammen med hendes lokale ejendomsmægler-erfaring, gør at Helle har et imponerende stort kendskab til hele lokalområdet.

Når Helle ikke er ude at finde hjem til dig, så elsker hun at bruge sin tid på at tage smukke billeder af naturen med hendes drone - og så nyder hun samvær med sine skønne venner og familien; ikke mindst de to niecer har en særlig plads i "mosters kalender"...

Ejendomsmægler Natasja Kahr

Natasja Kahr har lige siden hun var lille vidst at hun ville være ejendomsmægler. Derfor gik hun direkte fra handelsskolen og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2007. Her startede hun hos Helle Lynge som elev. Det var en hård tid midt i finanskrisen.
Men med Helle Lynge i hånden blev hun lært godt op, og fik hurtigt lært vigtigheden af, hvordan der skabes en god handel for kunden. Og ikke mindst hvor vigtigt det er, at kunden får den rigtige prissætning af deres ejendom, fra start.

Efter 6 år sammen med Helle Lynge, skulle Natasja ud og 'stå på egne ben' og hun tog på opdagelse i branchen, og har mæglet i både Roskilde og i Ejby. Senest har hun arbejdet i et realkreditinstitut, men savnede ejendomsmæglerbranchen for meget og valgte derfor at finde 'hjem igen' igen...

Natasja og hendes familie er alle fra Bjæverskov, men teenagesårene er blevet tilbagelagt i Borup, hvor hun nu bor sammen med sin kæreste og deres to drenge. Natasja holder af at have mennesker omkring sig, og har en stor omgangskreds - hvilket gør at hun stort set altid er på farten, uanset om hun har fri eller er på arbejde.