Rapsmarken 15, 4140 Borup

Spændende villa med garage i underetagen

Spændende villa, opført i delvist forskudte to plan, og som - på den fede måde - er smagfuldt egoistisk indrettet...

Vi byder her på 157 m² særdeles velholdt kvalitetsvilla opført i mursten med tegltag i 2004.

Den spændende indretning, vil helt sikkert tiltale dig som elsker at komme lunt og tørskoet fra bilen i garagen og ind med indkøb (eller sovende børn) - da underetagens 70 m² bl.a. byder på en god stor bilgarage, som du legende let kan arrivere, blot ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen til porten. I underetagen desuden masser af opbevaringsplads samt værksted samt to gode kontorer.

I stueplan, bydes du velkommen af en nærmest overdådig hall - altså en entré med granitklinker og en smuk svungen granittrappe op til et stort møblerbar repos. Herfra er der adgang til to store flotte værelser med skabsvæg samt et flot badeværelse med brus og et gæstetoilet.

Kæmpestor opholdsstue med imponerende lysindfald, og med mulighed og plads til flere arrangementer eller mange gæster (når vi igen må invitere mange skønne mennesker på besøg, samtidig) ;-)

Det pæne og lyse køkken, der byder på god plads til hjemme-kokken, er indrettet i åben forbindelse med den store stue. Ved siden af køkkenet, findes et lyst og praktisk bryggers med bord/vask-arrangenent, indbyggede skabe samt adgang til anvendeligt loftrum.
Foran køkkenvinduerne er der anlagt en skøn morgenmadsterrasse, som er en fin lille gårdhave i sig selv - med plads til tørrestativ, så du nemt kan lade sengetøjet tørre i den friske luft.

Udendørs bydes på vedligeholdelsesfri anlagt have, primært udlagt med græs, grøn beplantning samt enkle fliseterrasser, havegange og indkørsel.

Er Rapsmarken 15 lige det som du vil kalde et hjem for dig, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.