Tornbjergvej 2, Kløvested, 4140 Borup

SÆLGER GIVER KR. 200.000,00 TIL F.EKS. NYT TAG

.
I Kløvested by (kun et "ejendomsmægler-stenkast fra Borup) ligger dette 130 m² bindingsværkshus fra 1775. Hjemmet byder på en hyggelig stue med en charmerende lille Morsøe brændeovn, synlige bjælker (loftshøjde på 203 cm) og god plads til både spisestue og sofahygge. Fra stuen er der direkte udgang til den skønne sydvendte terrasse, som i den grad passer godt ind i husets sjæl. Haven byder blandet andet på nogle gamle krogede frugttræer, roser og hyggelige kroge.

Fra stuen er der delvist åbent til et snedkerkøkken, som er tilpasset husets "skæve vinkler". Et fint lille badeværelse med siddebadekar. En hyggelig entré byder fint dine gæster velkommen - der er dog også mulighed for at gå ind af "bagvejen" via det store bryggers hvor der er masser af plads til gummistøvler, flyverdragter mv. Ved siden af bryggerset, ligger der et hyggeligt værelse med synligt bindingsværk. Værelset er oplagt at bruge som forældresoveværelse eller måske kontor.

Husets førstesal med flotte kviste og synlige hanebånd og byder på hele 3 gode værelser og et stort repos som ligeledes kan bruges som kontor eller fælles legerum. Med udgang fra reposen er der mulighed for at lave en stor flot tagterrasse, hvor de smukkeste solopgange vil kunne nydes.

Der er ligeledes en god carport med et godt udhus/værksted samt et brændeskur/udhus.

Kløvested byder på et hyggeligt landsbymiljø med masser af legekammerater i alle aldre og masser af muligheder for at nyde den flotte natur f.eks igennem Kløvested skov.
Fra Kløvested kan du nemt, via gode cykelstier, komme hurtigt til Borup som byder på bl.a. skoler, indkøb, daginstitutioner, idrætsfaciliteter, HT station og meget andet. Der er ligeledes Få minutters bilkørsel til Køge bugt motorvejen (uden den kan høres).

Har du lidt kærlighed i overskud, måske i form af et nyt lækkert stråtag, en tjærekost og lidt "engblomster"-blanding at drysse i haven?
Så har du helt sikkert fundet dit kommende hjem, her på Tornbjergvej 2

SÆLGER GIVER KR. 200.000,00 TIL F.EKS. NYT TAG

Kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.