Nyvangsvej 86, 4100 Ringsted

Idyllisk landvilla med gode udbygning og udsigt over åbne marker

Her finder du et fint 100 m² landsted med rigtig mange muligheder, på en dejlig stor grund. De åbne marker omkranser matriklen og masser af ro, fred og masser af natur og skov. Den store gårdhave byder flot velkommen, og øjnene bliver hurtigt draget af den store flotte have med flere "rum" som blandt andet byder på gode terrasser, køkkenhave, drivhus, gode muligheder for diverse boldspil og sidst men ikke mindst et hyggeligt "sommerhus" hvor dine gæster kan overnatte.

Ejendommen indeholder en lille entré, et lille spisekøkken. En hyggelig vinkelstue med plads til både spisebord, tv-stue og hyggekrog foran brændeovnen. Fra stuen er der udgang til en god og ugeneret terrasse.

Retro-brunt badeværelse med god bruseniche.

1. salen byder på en repos med dybe skabe, børneværelse med skabe samt et stort gavl-soveværelse med indbygningsskabe.

Udover huset er der 78 m² udhus/garage/værksted, hvor der ligeledes er et stort bryggers. Så drømmer du om et stort hobby-værksted, er dette helt klart et godt bud på, at du kan få din drøm til at gå i opfyldelse.

Her er også to gode carporte - den ene har tidligere været brugt til campingvognen og har derfor en god loftshøjde, denne er i dag delvist lukket og kan derfor bruges som en dejlig stor overdækket terrasse.

Boligen rummer ikke plads til den helt store familie, men har du brug for mere plads, kan muligheden være f.eks. at bygge til, eller lave en spændende planløsning med inddragelse af det store udhus.

Ejendommen er beliggende i Køge kommune og med blot 10 minutters kørsel fra matriklen, er du allerede på Køge bugt motorvejen.

Er Nyvangsvej 86 lige netop et hjem til dig så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.