Hjortens Kvarter 28, Ejby, 4623 Lille Skensved

Super dejligt 115 m² 1-plans rækkehus med egen garage og skøn gårdhave

"Utroligt attraktivt rækkehus" vil nok være en af overskrifterne på denne ejendom, uden det skal lyde alt for "ejendomsmægler-smart".
Rækkehuset byder nemlig også - som noget lidt "anderledes" - på 17 m² garage, en super god planløsning, et stort og åbent køkken/alrum samt 3 gode værelser.

Du bliver mødt af den gode garage og en pæn gårdhave, som indbyder til at lave en hyggekrog, når du har brug for en pause fra de solrige timer. Her er også et godt brændeskur og udhus med god plads til f.eks. cykler.

Fra hoveddøren kommer du ind i entréen, hvor der er direkte adgang til et stort og praktisk bryggers med masser af skabsplads - samt til et flot og lyst badeværelse fra 2017 med god plads i brusenichen.
Herefter bliver du mødt af det store og særdeles indbydende køkken/alrum fra 2015 med god plads til at få hele familien samlet om det lange spisebord, men også med plads til at få inddraget familien i madlavningen, uden at "rumperne" støder mod hinanden. Er der nogle i familien der er bedre til at "hænge ud i baren" er køkkenet delvist åbent til stuen via en lille "bar", hvor der kan "holdes øje med" om madlavningen foregår som den skal...

Fra køkken/alrummet er der også udgang til en super skøn overdækket terrasse og en nærmest vedligeholdelsesfri gårdhave, hvor det formentlig kun er alle dine krukker med blomster der skal passes. Gårdhaven ligger stik syd, så du i sommertiden nemt kan blande en god Gin og tonic og drømme dig langt væk til sydens sol, men du kan selvfølgelig også invitere familien og vennerne på gode grill-aftner, da der også her er god plads til alle.

Stuen er utrolig hyggelig og der er rig mulighed for at placere den store flydesofa eller måske inddele stuen med flere hyggelige kroge, uanset hvad du vælger, vil det være oplagt at sætte den skønne brændeovn i fokus. I forlængelse af stuen, er der et dejligt stort soveværelse med skabsvæg. Udover det store soveværelse er ligeledes 2 gode børneværelser.

Rækkehuset er beliggende i den dejlige by Ejby, hvor som danner trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet to gode daginstitutioner, en stor skole, 2 supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter, lige "rundt om hjørnet". Mange kender
Ejby på den dejlige natur, som omkrænser byen, med stor skov - men også med en "skovsti", som bedre er kendt som Køge å stien. Her kan I gå langs åen hele vejen til Køge. Er du mere til almindelige cykelstier, er der mulighed for at cykle hele vejen til Køge - som ligger blot 5-7 min. i bil. til-/og afkørsel til Køge Bugt ligger ligeledes "rundt om hjørnet", hvorfor du hurtigt kan komme afsted på farten.

Er Hjortens Kvarter 28 lige det som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.