Egevej 117, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Lyst og lækkert hjem med 4 gode værelser

Med en eftertragtet beliggenhed i bunden af en børnevenlig, lukket vej - nær skole, dagpasning, idrætsfaciliteter og indkøb - udbydes denne yderst velholdte og løbende moderniserede villa, som kan blive et kommende hjem til dig.

Villaen er på 133 regulære kvadratmeter og er oplagt til de fleste familiebehov, og byder på et stort, lyst og lækkert køkken i åben forbindelse med opholdsstue, hvor der er plads til både spiseplads og et skønt sofahygge-hjørne. Fra stuen er der også adgang til sydvest-vendt fliseterasse, hvor solens stråler kan nydes de fleste af dagens timer (når vi altså kommer lidt længere hen på året) - og hvor du sagtens kan samle den nærmeste familie til skumfidus-ristning over bålfadet og hygge med lammeskind i havemøblerne.

Møblerbar entré byder velkommen til gæster, og åbner videre op til boligens "værelses-afdeling" - hvor et stort soveværelse med skabsvæg samt 3 gode børneværelser er samlet. Tillige et lyst badeværelse med brus samt et gæstetoilet.

I øvrigt findes et lyst og praktisk bryggers med vask/skabs-arrangement, vaskemaskine og tørretumbler, naturgasfyr, garderobeplads samt adgang til loftrum (hvor der er fin plads til kasserne med julepynt).

Udendørs byder haven på ugeneret terrasse og ellers primært græsplæne, så der er fin plads til både leg og solbadning. Og der findes carport, delvist isoleret værksted samt udhus med plads til græsslåmaskine, trillebør og andet praktisk udstyr.

Vemmedrup ligger ideelt som knudepunkt mellem Ringsted, Køge og København. Byen tilbyder alt til at dække familiens daglige behov. Her finder du stisystemet til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb kan du nemt klare i
den lokale REMA1000. Eller smut de få minutter til enten Bjæverskov eller Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver.

Med under 2 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge
eller til hovedstaden. Og bliver du hjemme, er Vemmedrup i øvrigt omkranset af skøn natur med bl.a. den populære Lellinge Skov, som er et yndet sted for gå- og løbeture

Er Egevej 117 i Vemmedrup lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt
Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.