Kulmosevej 3, 4140 Borup

Murermestervilla fra 1927 - moderniseret de sidste 20 år, med fuld respekt for oprindelig stil...

Det er snart 100 år siden, at fundamentet til denne pragtfulde og klassiske murermestervilla blev støbt... Året er 1927. Det er længe siden. Men de svundne tiders gedigne byggematerialer og boligbyggeri fornægter sig ikke, og du får altså mulighed for, at komme og se nærmere på alle detaljerne her på Kulmosevej nr. 3 i Borup.

Og du kan godt glæde dig. Du kan nu - her godt og vel 3 generationer senere - bydes velkommen indenfor til en herskabelig villa - og hele 186 kvm bolig - som indenfor de seneste 20 år, respektfuldt er blevet bevaret og moderniseret. Nænsomt og med respekt for datidens håndværkeres ypperste kunnen - af vores generations håndværkere og kunnen.
Det er nemlig murermesteren der har istandsat villaen, og skabt dette skønne hjem, til sin sig selv og sin egen familie.

Seneste større håndværks-projekt, er tilblivelsen af en hele 43 kvm stor isoleret udestue, som på smukkeste vis - og med arkitektonisk respekt - klæder den "gamle dame" og er med til at danne herlige ude-rum i form af en stor flisebelagt terrasse med indmuret pejs, og de bedste vilkår for familiens gastronomiske tryllerier, i udekøkkenet.

I den store have bydes tillige på en stor vestvendt terrasse, der skaber en fin sammenhæng mellem den oprindelige villa, og den tilbyggede udestue. Flere flisebelagte terrasser og en præsentabel indkørsel, fuldender den iøvrigt lukkede og ugenerede have, der er indrettet på den 1.020 kvm store grund.

Vi befinder os på en stille, lukket vej - i gåafstand fra privatskolen, indkøbsmuligheder og stationen. Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø, til Borup skole og endnu flere indkøbsmuligheder...

Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Indendørs i villaen byder vi blandt andet på stort spisekøkken, hyggelig opholdsstue, kæmpestort praktisk bryggers, entré, gæstetoilet og brusebadeværelse.

I kælderen er der en flot og moderne "man-cave" - en stor smagfuldt indrettet ekstra stue, med en flot designet bar, udført i smukkeste snedker-håndarbejde. I baren er naturligvis indlagt vand, og det store amerikaner-køleskab under trappen giver rigelig plads til en hel del flasker, for en festlig aften... ;-)
Kælderen, der også har separat adgang udefra, kan også fint benyttes til gamer-lounge for ungerne, eller måske til klinik for den selvstændige massør, negletekniker eller lign.

På førstesalen er indrettet 3 store værelser samt en stor opholdsstue. Indretning af mindst to yderligere værelser på førstesalen må antages at være "lige til"...

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.