Tjørnevej 6, 4140 Borup

128 m² lækker istandsat bolig med 50 m² integreret garage

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
!
!

ALLEREDE FLERE KØBERE - EJENDOMMEN SÆLGES I BUDRUNDE !!!
Idet der er flere interesserede købere til ejendommen, har sælger, efter nærmere overvejelser, valgt at udbyde ejendommen i budrunde.
Der gælder som følge heraf, særlige regler for afgivelse af bud på ejendommen. Afgivelse af bud kan KUN ske på budrunde-købsaftale udarbejdet af ejendomsmæglerfirmaet Hjem til dig. Frist for afgivelse af bud, er fastsat til torsdag den 18. februar 2021 kl. 09.30.
For yderligere oplysninger kontakt ejendomsmæglerfirmaet Hjem til dig, på tlf. 5940 0000.


Lige midt i hjertet af Borup, ligger denne super flotte og istandsatte bolig - med en planløsning der gør, at boligen har alt hvad I som familie behøver.

Boligen er løbende istandsat og fremstår med komfortabel gulvvarme og bl.a. 2 lækre badeværelser og et flot lyst køkken/alrum som er delvist åbent til stuen samt forældre/børneafdeling.

På hjørnet af Lindevej og Tjørnevej ligger denne utrolig fine bolig, med kort afstand til både skole, indkøb og HT-stationen. Her er god plads til hele familiens vognpark, herunder biler, cykler, løbehjul med videre, uden at det virker rodet. I kan blive budt varmt velkommen af den flotte entré, hvor der er godt med skabsplads (og fin plads til at rydde overtøj og sko pænt af vejen). Desuden er der adgang til et lækkert badeværelse med brus.

Køkken/alrummet fremstår flot og lyst med god plads til det helt store spisebord. Den fine brændeovn kan nydes både fra spisebordet, og fra den gode stue.
I stuen er der samtidig masser af lysindfald fra det store vinduesparti, hvor der også er direkte udgang til en lækker og stor sydvendt terrasse og haven.
I denne ende af boligen er der også et fint soveværelse, og dermed har boligen mulighed for at lave jer en decideret "forældreafdeling".

Der er i boligen endnu et stort og flot badeværelse med brus, 2 gode børneværelser (det ene lidt større end det andet) samt et praktisk bryggers med skabsplads.

Som noget lidt unikt, får I også hele 50 m² isoleret og integreret garage, hvor I har mulighed for at komme direkte tørskoet ind fra bilen til resten af huset. Garagens størrelse gør det muligt, at I kan bruge den til meget mere end blot "et soveværelse" til bilen, her er der nemlig også god plads til værktøj, kreative projekter, træningsrum eller andet spændende. I kan f.eks. også bruge denne til større begivenheder som runde fødselsdage, konfirmationer eller "de helt store legeaftaler"... :-)

Haven er anlagt, så den er nem at holde og fremstår primært med en stor græsplane to terrasser, tørreplads samt mulighed for lidt højbede eller ligende.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.