Lidemarksvej 104A, 4632 Bjæverskov

Flot moderniseret villa med en super god planløsning

Her finder I denne flotte og løbende moderniserede villa med en super god planløsning, som nu kan blive et kommende hjem til dig.

Villaen er på 166 regulære kvadratmeter og er oplagt til de fleste familiebehov, og byder på et stort, lyst og lækkert køkken i åben forbindelse med den store opholdsstue, hvor der er plads til både spiseplads og et skønt sofahygge-hjørne. Fra stuen er der også adgang til en dejlig udestue og videre til den hyggelige træterrasse, hvor solens stråler kan nydes de fleste af dagens timer (når vi altså kommer lidt længere hen på året) - og hvor du sagtens kan samle den nærmeste familie til skumfidus-ristning over bålfadet og hygge med lammeskind i havemøblerne.

Den flotte og lyse møblerbare entré byder velkommen til gæster, og åbner videre op til boligens "forældre-afdeling" - et stort soveværelse med skabsvæg samt et oprindeligt moderniseret badeværelse.

Børneafdelingen rummer hele 3 gode børneværelser samt endnu et stort oprindeligt men moderniseret badeværelse.

I øvrigt findes et lyst og praktisk bryggers med vask/skabs-arrangement, vaskemaskine og tørretumbler, naturgasfyr, garderobeplads samt adgang til loftrum (hvor der er fin plads til kasserne med julepynt).

Udendørs byder haven på ugeneret terrasse og ellers primært græsplæne, så der er fin plads til både leg og solbadning. Og der findes carport samt udhus med plads til græsslåmaskine, trillebør og andet praktisk udstyr.

Bjæverskov byder på alt hvad hverdagens behov kunne ønske sig, med stisystem til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb kan du nemt klare i
det lokale indkøbscenter. Eller smut de få minutter til Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver.

Med cirka 5 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.

Er Lidemarksvej 104A, i Bjæverskov lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.