Horsevej 3, 4600 Køge

90 KVM INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS I KØGE NORD

Drømmer du om et nyt hjem til dig i Køge, så skal du læse videre her…

I Køge Nord (Ølby Lyng) byder vi her på Horsevej 3, på en pænt og lyst stort rækkehus, med en rigtig skøn ugeneret sydvendt terrasse og have.

Horsevej er en lille stille vej, og der er i området velfungerende stisystemer - og i gåafstand finder du daginstitutioner, skoler og busforbindelse. På en lidt "friskere gåtur" (eller cykeltur) kommer du nemt til enten Ølby S-togs station eller Køge Nord regional-station,
indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og uddannelses-institutionen Campus Køge.

Rækkehuset er indrettet helt optimalt, for både de unge og lidt mere erfarne ??
Foruden det lyse køkken, der er i åben forbindelse med dejlig opholdsstue, byder rækkehuset også på et flot brusebadeværelse, praktisk bryggers samt hele 3 gode værelser.

Inde i huset udfolder der sig et dejligt hjem på 90 kvm. Overtøjet hænges i entréen, hvorefter du kan udforske boligens 3 værelser.
Eller du kan til hverdag smutte ind af bryggersdøren, med snevåde støvler eller flyverdragter - ind i bryggerset, hvor der samtidig er både vaskemaskine, tørretumbler, naturgasfyr og opbevaringsplads.

Du finder også et nydeligt badeværelse med en muret bruseniche.

Fra både entréen og bryggerset er der indgang til køkkenet, som er lyst og indbydende og i åben forbindelse til spiseplads og den lyse opholdsstue. Fra stuen er der udgang til skøn solrig sydvendt, flisebelagt terrasse og vedligeholdelses-nem, ugeneret have.

Lyder det som et hjem til dig? Kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, os for en fremvisning af Horsevej 3.