Korsager 5, 4140 Borup

Lækker villa fra 2017 med dobbelt carport - i den nye del af Borup

Her finder du et lækkert hjem til dig, hvor du egentlig kun skal "svinge penslerne" og flytte ind. Der er tænkt godt over enhver detalje både inde og ude, hvilket er en fornøjelse. Der er en god planløsning i dette 151 kvm store hjem, der byder på en god børneafdeling med to gode børneværelser samt et flot badeværelse med brus. Hjerterummet i hjemmet er uden tvivl det flotte og store køkken/alrum, med utrolig meget skabsplads og fantastisk god bordplads, som direkte indbyder til at hele familien kan deltage i madlavningen eller måske i familiens traditionelle julebagedage. Foruden det store køkken, er der naturligvis også god plads til at samle familien om det store spisebord. Der er udgang til en lille morgen-terrasse fra køkkenet, og på den anden side er der udgang til den overdækket terrasse og videre til den skønne have, hvor der er mulighed for at nyde solen hele dagen lang. Hyggelige stue med masser af lysindfald og ligeledes med udgang til den overdækkede terrasse.

Forældreafdelingen rummer både et walk-in-closet, et soveværelse samt et forældrebadeværelse. Foruden al dette, er der også en nydelig entré med direkte adgang til et praktisk bryggers.
Endvidere en integreret, dobbelt carport med udhus samt en flot og præsentabel anlagt indkørsel, hvor der er god plads til at husets gæster kan parkere uden at holde i vejen for hinanden. Haven er også indrettet med en parkeringsplads til f.eks. campingvognen eller traileren.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.
Så leder I efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.