Dalbyvej 30, Nørre Dalby, 4140 Borup

Pæn 130 m² 1-plansvilla med god planløsning og en god garage

I den hyggelige landsby Nørre Dalby, som ligger blot 3 km fra Borup, finder I denne istandsatte 1-plansvilla med en god planløsning. Dette hjem byder nemlig velkommen via det praktiske og lyse bryggers og videre til et stort køkken/alrum med et flot nyere køkken med masser af skabsplads - og delvist åbent til stuen. Her er der både mulighed for at finde plads til det store spisebord og familiesofaen. Du har også mulighed for at opsætte en brændeovn til "hygge-varme", da der er klargjort til dette. Fra stuen er der direkte udgang til den lukkede og hyggelige gårdhave - her kan I sidde helt ugeneret og nyde solskinnet, uden at naboerne kan lure. Eller inviter familien på grill-aftener, hvor I, når den danske sommer driller lidt, kan trække ind under den overdækkede terrasse i læ for dug eller regn. Fra gårdhaven er der adgang til resten af haven samt adgang til både den murede garage og et godt værksted.

Der udover byder dette hjem også på 2 utrolig store værelser samt værelse - alle 3 med indbyggede skabe. Der er ligeledes både et flot badeværelse med en stor god bruseniche samt et gæstetoilet.

Boligen er beliggende tæt på busstoppesteder, som kan fører jer bl.a. til Borup, Køge og Solrød. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst HT-station, med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.