Hovedgaden 61, 4140 Borup

Flot istandsat 1 plansvilla i Borup - med integreret garage

Flot istandsat 1 plansvilla i Borup - med integreret garage

Kun et "ejendomsmægler-stenkast" fra både skole, indkøb, idrætsfaciliteter, daginstitutioner mv - ligger denne flotte og istandsatte bolig - med en planløsning der gør, at boligen har alt hvad I som familie behøver.

Boligen er løbende istandsat og fremstår med bl.a. et lækkert badeværelse fra 2017 og et flot lyst køkken fra 2015 som er delvist åbent til stuen samt forældre/børneafdeling.

Her er god plads via den gode brede indkørsel til hele familiens vognpark, herunder biler, cykler, løbehjul med videre, uden at det virker rodet. I kan blive budt varmt velkommen af den flotte entré, (hvor der er direkte adgang til den integreret garage).

Køkken/alrummet fremstår flot, lyst og med god plads til, at hele familien kan hjælpe til med madlavningen. Køkkenet er delvist åbent til den hyggelige stue, hvor der er godt lysindfald, og hvor der også er direkte udgang til en stor flisebelagt østvendt morgen/formiddagsterrasse og haven.

I denne ende af boligen er der også et fint soveværelse med skabsvæg, og dermed har boligen mulighed for at lave jer en decideret "forældreafdeling". Der er ligeledes et godt aktivitets-/kreaværelse, eller måske til hjemmekontoret.

Der er i boligen endnu et stort badeværelse med brus (der godt kan bruge lidt kærlighed), 3 gode børneværelser (det ene lidt større end de to andre) samt et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i fin arbejdshøjde samt godt med skabsplads.

Som noget lidt unikt, får I også en integreret garage, hvor I har mulighed for at komme direkte tørskoet ind fra bilen til resten af huset. Garagens størrelse gør det muligt, at I kan bruge den til meget mere end blot "et soveværelse" til bilen, her er der nemlig også god plads til værktøj, kreative projekter, træningsrum eller andet spændende.

Haven er desuden anlagt, så den er nem at holde og fremstår utrolig børnevenligt og flot med en hyggelig og ugeneret gårdhave, en overdækket terrasse, plads til "ude-køkken" og en græsplane med både legestativ samt mulighed for lidt højbede eller lignende.

Lige i "baghaven" ligger Borup idrætshal, som byder på utrolig mange aktiviteter, herunder fitnesscenter, fodboldbaner, tennisbaner, udendørsfitness, og meget andet. Desuden ligger er også en integreret idrætsinstitution.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.