Slimmingevej 45, Gørslev, 4100 Ringsted

Spændende og idyllisk ejendom med plads til 2 familier - og med din helt egen lille skov

I den hyggelige landsby Gørslev, hvor der findes et sammenhold som normalt kun ses i gamle Morten Korch-film, ligger denne spændende og idylliske ejendom, hvor der er hele 2 hjem. Altså 2 boliger, og plads til 2 familier.

Ejendommen har sin helt egen parklignende have, med flere anlagte kroge og hjørner, som indbyder til at såvel børn som voksne 'går på opdagelse'. Eller hvad med at sidde og nyde livet, under den overdækkede terrasse, mens fiskebassinets rislende vand skaber en nærmest heroisk stemning af fred og ro. Du kan også snuppe eftermiddagskaffen med ind i det hyggelige drivhus, som er omgivet af den fineste bøgehæk med 'vinduer' i eller måske blot nyde en tur blandt de store staudebede samt i urtehaven. Og ikke mindst kan vi anbefale en tur i skov-labyrinten i "Rådyr-stille-skoven".
En ting er sikkert, du får alle sanserne vakt til live og taget i brug, når vi byder velkommen udenfor, på ejendommen Slimmingevej 45 i landsbyen Gørslev.

Nu må vi hellere nærmere os ejendommens to dejlige, og alligevel vidt forskellige hjem. Den første bolig, på 151 kvm, blev oprindeligt opført i 1875, men er inden for de sidste 20-30 år løbende vedligeholdt og moderniseret med respekt for husets oprindelige alder, og fremstår med flotte trægulve, synlige bjælker og en tidløs stil i bl.a. køkken og badeværelse.

Boligen her 'i det det hvide hus' har en rigtig god planløsning, og byder på: Et dejligt lyst køkken i delvis åben forbindelse med et skønt alrum/spisestue, hvor der er god plads til mange spisende gæster. Og der er havedør ud til den skønne lille del af haven, med overdækket terrasse, fiskebassin og kig til Gørslev Kirke. En dejlig og charmerende stue med god plads til både den helt store sofagruppe, hvis tv-apparatet skal spille førsteviolin, eller op til flere sidde-arrangementer og arbejdsrum. Et nydeligt lyst badeværelse med brus. Praktisk bryggers hvor der er rigeligt med plads til hele familiens gummistøvler, og samtidig her hvor der er masser af skabe, vaskesøjle samt udgang til et lille udendørs-badeværelse med brus. Ikke at forglemme rummer bryggerset også alle installationer til jordvarmeanlægget, der på en grøn og billig måde, varmeforsyner begge de to boliger.

Førstesalen byder på hele 3 gode store værelser - et af dem har sin egen hems, tillige et lidt mindre værelse/hobbyrum. I hele huset er der en god loftshøjde, både oppe og nede.

Den nyeste bolig (bolig nr. 2), er opført i 2007, og her har der været både øje og respekt for, at bygningerne skulle klæde hinanden og matche så nydeligt som muligt. Bygningen er reelt opdelt i to, så der er henholdsvis boligen på 88 kvm samt et virkelig skønt og stort værksted (eller garage). I har også mulighed for, at lade boligen vokse (og nedlægge værkstedet), da der er gulvvarme i hele stueetagen. Eller hvad med at få de skønneste vilkår for dit firma?

Boligen indeholder et lyst spisekøkken, et pænt lyst badeværelse med brus og adgang til sauna. Dejligt soveværelse med et lille med walk-in-closet samt en stor entré/hall med trappe til førstesalen. På førstesalen kan du fra den store stue, nyde et skønt lysindfald og den dejligste udsigt over byen og åbne marker, gennem de store trekantede vindueskarnapper. På førstesalen er der også et stor værelse, hvorfra der er videre udgang til loftet (udover værkstedet/garagen).

En i særdeleshed spændende og sjældent udbudt ejendom, med uanede muligheder for at bo flere familier/generationer, have egen virksomhed, Airbnb eller måske bare for jer, som elsker at have masser af plads (og egen skov ??)

Gørslev rummer mere end blot et Morten Korch- sammenhold. I byen findes også hyggelig lille daginstitution, en landsbykirke, et forsamlingshus (hvor masser af byens aktiviteter finder sted), spejderhytte og en virkelig dygtig fodboldklub.

Kun få skridt fra ejendommen er der busstoppested, hvor børnene har mulighed for at komme sikkert til skole, med skolebussen. Vi befinder os samtidig kun få minutters kørsel fra ramperne til Køge Bugt motorvejen, og fra adressen er der under 15 minutters kørsel til såvel Ringsted som til Køge.

Kan du heller ikke vente med at komme og opleve denne helt unikke ejendom, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.


N.B. Hvis du vil vide mere om det dejlige landsbysamfund, som (når det ikke lige er Corona-ramt) er særdeles aktivt, kan du læse meget mere lige her: https://goerslev-omegn.dk/