Skovduevej 11, Ejby, 4623 Lille Skensved

Super dejlig 1-plans villa med en moderne planløsning, som de fleste vil finde attraktiv, uanset om I er en børnefamilie, eller et par, der gerne vil have lidt plads. Dette hjem er beliggende med blot et "ejendomsmægler-stenkast" til Ejby skole, idrætsfaciliteter, fitnesscenter, skov og meget andet godt.

Dette hjem byder på et stort og dejligt køkken/alrum, med god plads til at få hele familien samlet om det lange spisebord, men også med plads til at få inddraget familien i madlavningen, uden at "rumperne" støder mod hinanden...

Køkken/alrummet er åbent til den hyggelige stue, hvor der er plads til den store flydesofa og det store fjernsyn. Der er direkte udgang til en sydvestvendte terrasse, og den flotte have med udsigt til en lille "skov".

Hjemmet byder også på et dejligt stort forældresoveværelse med eget badeværelse samt 2 store børneværelser og et flot lyst badeværelse.
Desuden et stort og praktisk bryggers, hvor der er god plads til vinterens overtøj, hele familiens sko og andet godt. Her er der også indrettet grovkøkken.

Boligen er beliggende i den dejlige by Ejby, som danner trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet to gode daginstitutioner, en stor skole, 2 supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter, lige "rundt om hjørnet".

Er Skovduevej 11 lige det som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.