Rønnevej 3, 4140 Borup

I den "gamle del" af Borup, med kort til alt hvad du har brug for i dagligdagen, finder I denne delvist istandsatte 1-plansvilla, som desuden byder på en god planløsning – og en virkelig skøn beliggenhed.

Køkkenet har i 2019 fået den helt store tur, og der breder sig et super flot og lyst HTH-køkken med masser af skabe og skuffer, og et skønt lysindfald. Her er alle glas i vinduerne også skiftet i 2019. Køkkenet er delvist åbent til opholdsstuen, hvor du finder plads til både det helt store spisebord og familiesofaen. Fra stuen er der direkte udgang til den delvist lukkede og utrolig hyggelige overdækkede terrasse (som minder meget om en udestue) - her vil I helt sikkert kunne bruge mange timer sammen med familien, uanset hvad sommervejret byder på…

Der udover byder dette hjem også på et stort værelse (som tidligere har været to værelser), et kontor/børneværelse samt et godt forældresoveværelse med mange skabe. Vi kan også præsentere et pænt badeværelse med gulvvarme og brus samt en lille entré med adgang til gæstetoilet, og videre adgang til fordelingsgang og møblerbar forstue.

Vi slutter den indvendige beskrivelse, med at præsentere et praktisk bryggers med god plads til gummistøvler, flyverdragter, vasketøjet – og ikke mindst husets opvarmningskilde: oliefyret.

Vi befinder os supercentralt i Borup, i gåafstand fra både privat- og kommunal skole, flere gode indkøbsmuligheder og stationen. Du kommer hurtigt ud i det skønne område omkring Kimmerslev sø, og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skove - afsted til Borup skole og endnu flere indkøbsmuligheder. Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem på Rønnevej 3 med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.