Bækgårdsvej 17, 4140 Borup

Indflytningsklar og istandsat villa i midten af Borup

Lige midt i Borup, finder I denne istandsatte 1-plansvilla med en god planløsning. På papireret kan boligen se lille ud, men når I oplever den i virkeligheden, vil I helt sikkert gå hjem med oplevelsen af, at ejendommen rummer meget mere end blot 118 m².
Dette hjem byder nemlig velkommen via entréen der er kombineret med det praktiske og lyse bryggers og videre til et stort køkken/alrum med et flot køkken med masser af skabsplads - og åbent til stuen, som går i ét med køkken/alrummet. Her er der både mulighed for at finde plads til det store spisebord og familiesofaen. Fra stuen er der udgang til den lukkede og nemme have med en god og solrig terrasse.

Der er et godt stort forældresoveværelse - hvor der er plads til det helt store garderobeskab - og hvor der er direkte adgang et lækkert forældrebadeværelse med både badekar og brus.
Der udover byder dette hjem også på en børneafdeling med 2 værelser samt et flot badeværelse med brus.

Der er klinker med gulvvarme i hele huset, der opvarmes med billig fjernvarme fra det lokale værk.

Desuden er der også en carport, hvor der god mulighed for at bygge et godt udhus.

Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst HT-station, med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.