Østergade 6, 4140 Borup

Har du nogle håndværker-skills som mangler at blive brugt?

I det herrens år 1915. Dengang verden endnu ikke var gået af lave, blev disse smukke mure rejst. Det var før "dårlige byggematerialer" blev opfundet, og når du ser på de små detaljer, de svungne gelændere, udskårne balustre og den smukke blåmalede hoveddør - så kan du kun blive varm indeni.

Meget er hændt i de forgangne 106 år, og i dag fremstår den aldrende dame med en del ridser, buler og (dybe) rynker. Så vi leder efter dig, som med de helt rigtige håndværker-skills og en umådelig stor kærlighed til dit fag, drømmer om at shine denne pragtfulde ejendom op, og føre den op til 2021 standard, efter alle kunstens regler.

Stuerne i "den gamle dame" er blevet godt brugt (og slidt) - men rummer et vælg af muligheder for dig, der har hænderne skruet godt på.

Det er ikke kun de store tomme vinduer, der får husets sjæl til at blegne og syne lidt trist. Hele ejendommen kalder på "kunstigt åndedræt" - ligesom de største dele af husets udtryk (såvel indendørs som udendørs) med fordel kan komme "en tur i respirator".

Men du får her en unik beliggenhed i hjertet af Borup by - i gåafstand fra alle dagligdagens faciliteter. En skøn grund, der også byder på en gammel garage (hvor de færreste af os tør køre bilen ind) samt et muret udhus, hvor gruekedlen står endnu og vidner om svundne tiders hårde arbejde med vasketøjet. På grunden får du også en hyggelig have med masser af beplantning.

Alt dette kan blive her, hvor du skaber hjem til dig og din familie.

Tag et kig på de mange billeder, og lad os brainstorme byggeplanerne sammen, på en personlig fremvisning. Kontakt Hjem til dig på tlf. 59 40 00 00.