Vinkelvej 14, 4140 Borup

INDFLYTNINGSKLAR OG ISTANDSAT "BEGYNDER-VILLA"

Drømmer du om at flytte ind i et rigtigt hus - som er et virkelig lækkert og perfekt alternativt til en lejlighed.

Måske et forældrekøb, hvor du kan dele huset med en eller flere roomies...?

Eller for dig og din lille familie, da der i boligen er hele 3 værelser. Og alt er fuldstændig indflytningsklart.

Du kan samtidig komme til at bo, supercentralt i Borup - i gåafstand fra alle dagligdagens faciliteter. Og du er samtidig så tæt på stationen og tog-skinnerne, at du nærmest kan løbe hjemmefra når du hører toget nærme sig Borup station, og stadig nå at komme med. Det tager få minutter at komme til enten Ringsted, Viby eller Roskilde med toget.

Den 86 kvm istandsatte villa, er optimalt indrettet og rummer foruden et flot lyst køkken, som er i åben forbindelse med alrum og opholdsstue, også 3 gode værelser samt et lyst badeværelse med brus samt et lille depot/bryggers med plads til f.eks. vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen opvarmes med billig fjernvarme fra det lokale værk, og der er dejlig gulvvarme i hele stue-etagen.

Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst HT-station, med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 15 minutters bilkørsel: både Ringsted, Køge eller Roskilde.

Så leder du efter et super dejligt hus, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000.