Indre Krummerupvej 26, 4250 Fuglebjerg

Indflytningsklart hjem til dig, centralt i byen

Vi befinder os centralt i Fuglebjerg på en stille vej, nær grønne områder - og i gåafstand fra skole, daginstitution, idrætshal og supermarked samt et velfungerende butikstorv. Derudover findes gode muligheder for motion gennem de lokale aktiviteter.

I boligen her på Indre Krummerupvej 26, kan du nemt skabe hjem til dig og din familie - da boligen byder på hele 130 kvm og en rigtig fin planløsning - og den fine istandsættelse gør, at boligen er helt indflytningsklar til jer.

Boligen indeholder: Entré med trappe til den rummelige førstesal. Dejlig stor opholdsstue med skønt lysindfald, i delvis åben forbindelse med stort køkken/alrum. Fra køkkenet har du fin adgang til en mindre kælder, der fint fungerer som bryggers/vaskerum. Desuden er på denne etage et pænt gæstetoilet. I øvrigt er der gulvvarme i hele stueplan, der opvarmes via fjernvarme.

Førstesalen er indrettet med to dejlige værelser samt et flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Derudover 20 kvm ældre, muret udhus samt en dejlig lukket have primært udlagt med indkørsel, terrasse og græsplæne i så god en størrelse, at der nemt kan blive plads til de "lokale fodboldkampe"...
Grunden er hele 893 kvm stor.

Fuglebjerg er en veletableret provinsby, centralt beliggende midt mellem Slagelse, Næstved, Skælskør og Sorø, med nem tilkørsel til Sorø Station samt motorvej. Sidst men ikke mindst ligger Fuglebjerg kun 10 min. Kørsel fra Tystrup Bavelse søerne som byder på en rigtig smuk natur og ca. 15 min. Kørsel til Bisserup Strand som byder på dejlig badestrand, havn m.v.

Har I ledt efter et superdejligt hjem, som er lige til at flytte ind i - så kan I stoppe boligjagten her - kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.