Enghavevej 3, Kulerup, 4100 Ringsted

Stor dejlig grund, med et fint 142 kvm hjem til dig

Lad dig ikke 'narre' af postnummeret... Vi befinder os lidt ude på landet, men stadig i fin cykelafstand fra både Borup og Bjæverskov, hvor der både er skoler, gode indkøbsmuligheder, rigeligt med idrætsfaciliteter og meget mere. I Borup findes endda station, hvorfra du nemt og hurtigt kan komme til Københanvns Hovedbanegård.

Vi byder her på et rigtig dejligt hjem hvor der er hele 142 kvm hjerterum - og udendørs, hele 2.082 kvm stor og dejlig have hvor familien kan boltre sig... Rigeligt med plads til at ungerne kan spille fodbold, og den store flisebelagte terrasse kan agere en perfekt publikums-tribune (mens der nydes lidt at drikke og den ofte smukke solnedgang).

Det løbende moderniserede og lyse hjem, er en traditionel landvilla i halvandet plan, beliggende på Enghavevej 3 i Kulerup - et stenkast fra motorvejen. Så du kan hurtigt komme videre ud på Sjælland i bil, mod både København, Rødby og Korsør.

Foruden boligen, findes desuden et 24 kvm isoleret værksted/hobbyrum bagest i haven.

Boligen byder velkommen indenfor i en lys og møblerbar entré, hvorfra der er trappe til førstesalen og adgang til husets lyse badeværelse med brus.
Stort lyst køkken, som er i delvis åben forbindelse til spisestue, hvor der er udgang til den store vestvendte terrasse og den dejlige have.

Hyggelig opholdsstue med udgang til soveværelse, hvor der igen er udgang til vestvendt overdækket terrasse og haven.

Der er gulvvarme overalt i stueplan, der opvarmes med hjælp af oliefyret, der i øvrigt er placeret i det store og praktiske bryggers, hvor der er så rigeligt plads til gummistøvler, flyverdragter, vasketøj - og endda er der bruseniche, så du kan tage et bad, så snart du kommer ind.

Førstesalen byder på stor repos (gennemgangs-værelse) samt et stort værelse.

Så leder I efter et super dejligt hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.