Regnemarkværket 9, 4632 Bjæverskov

Skønt halvt dobbelthus i naturskønne omgivelser

Har I brug for god plads, både indendørs og udendørs - i jeres nye hjem?

Her på Regnemarkværket 9 finder I et dejligt stort halvt dobbelthus i naturskønne omgivelser, og i mere end en forstand, tæt på motorvejen.
Du kan nemlig nemt komme på motorvejen, og videre ud på Sjælland (mod København, Odense og Rødby) - samtidig har du nærmest motorvejen i baghaven.

Men beliggenheden kan mere og andet end motorvej. I kan nemlig komme til at bo midt i naturen, og få skridt fra den naturskønne Køge Ås-sti, der strækker sig helt fra Gammel Køgegård i øst til Haraldsted sø mod vest.

Og den lokale infrastruktur er i top. Vi befinder os få kilometer udenfor Bjæverskov, for enden af en blind vej. I cykelafstand fra skole, indkøbsmuligheder, dagpasning, fritidsaktiviteter mv.

Oprindeligt er boligen opført som "tjenestebolig" til medarbejdere på nabovandværket (Københavns vandforsyning), og det gode naboskab kan dyrkes med de øvrige 5 familier i de andre halve dobbelthuse.

Den 148 kvm store villa, er omkranset af en 1.075 kvm stor grund, og byder velkommen til entré, hvorfra der er trappe både op til den rummelige første sal, og til den 88 kvm store højloftede kælder. I kælderen finder du blandt andet luft-til-vand varme-installationen og gode muligheder for værksted, hobbyrum foruden viktualierum og vaskerum/tørrekælder.

I stueplan mødes du af et lille oprindelige køkken, som vil være oplagt at få skiftet, og måske endda give det en helt ny plads i hjemmet. Her er nemlig også to stuer en suite, hvor der er mulighed for at få lavet et super fedt køkken/alrum. Fra stuerne er der masser af lysindfald fra de store nyere vinduer og udgang til en skøn sydvendt terrasse, som er delvist overdækket - og hvor du nemt kan begive dig videre ud i den naturskønne "gamle" have med dejlig store og krogede træer på den store grund.

I stueplan, finder du også et godt stort soveværelse med plads til skabsvæg. Førstesalen byder på to store børneværelser og et godt badeværelse med brus.
Til boligen hører også en muret garage - og i den lille grundejerforeningen er der også fællesarealer.

Der cykelsti direkte til Bjæverskov, som byder på alt hvad hverdagens behov kunne ønske sig, med stisystem til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb kan du nemt klare i det lokale indkøbscenter. Eller smut de få minutter til Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver. Med cirka 5 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.

Er Regnemarksværket 9 lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.