Klempegårdsvej 70, Nørre Dalby, 4140 Borup

160 m² utrolig flot vedligehodt villa med en super god planløsning...

Vi byder her på 160 m² utrolig flot vedligeholdt villa med en super god planløsning...

Den gode planløsning lever op til de fleste familiers boligdrømme, og vi starter med at byde jer (og jeres kommende gæster) velkommen indenfor i den flotte og lyse entré.

Kom med ind i det store køkken/alrum, hvor der er højt til loftet, god plads til det helt store spisebord og udgang til den sydvendte delvist overdækkede terrasse, som er anlagt med de flotteste granit klinker.
Køkken/alrummet er delvist åbent til den helt fantastiske store stue, som har masser af lysindfald fra den flotte karnap, og desuden udgang til den overdækkede terrasse.

I den ene ende af boligen findes "børneafdelingen", som byder på to gode værelser begge med indbyggede skabe og eget badeværelse med brus.

Forældreafdelingen rummer et flot soveværelse med masser af skabe samt eget badeværelse med både brus og spabad samt dobbelt vask-arrangement.

Tillige byder vi på et praktisk bryggers, som kan blive den nemme indgang i hverdagen - og der er fin plads til at komme ind med både sko og støvler. I bryggerset er der
både vaskemaskine og tørretumbler, grovkøkken samt oliefyr og adgang til mindre loftrum.

Haven er sydvendt og primært udlagt med græs, så den er nem at holde. Her er ligeledes en lille legeplads med gyngestativ.

På grunden er også en god carport, et rigtig godt isoleret værksted eller noget helt andet, som jeres familie drømmer om ekstra plads til.

Er boligen og omgivelserne her på Klempegårdsvej 70 lige det som I vil kalde et hjem for jer, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.