Majsmarken 14, 4140 Borup

Super dejlig villa med højt til loftet og udsigt over Borup

Vi byder her på 149 m² EBK-hus opført i 2006 med loft til kip i stort set hele huset - og med en superskøn udsigt over byen...

Den gode planløsning lever op til de fleste børnefamiliers boligdrømme. Her bliver I budt velkommen af den gode entré med direkte adgang til bryggerset, så I hurtigt kan få ryddet overtøj og sko af vejen, så det ikke ligger og flyder. I bryggerset er der både vaskemaskine og tørretumbler, grovkøkken samt teknikrum.

I den ene ende af boligen findes børneafdelingen, som byder på to gode værelser begge med "sovehems" og eget badeværelse med brus.

Det store køkken/alrum har højt til loftet, god plads til det helt store spisebord samt udgang til den sydvendte terrasse. Køkken/alrummet er delvist åbent til den helt fantastiske stue, som også har loft til kip og masser af lysindfald fra de store vinduespartier. Her er også udgang til den vestvendte overdækkede terrasse og den dejlige have.

Forældreafdelingen rummer et godt soveværelse med walk-in-closet samt eget badeværelse med brus. Desuden et godt ekstra børneværelse eller måske hjemmekontor.

Haven er sydvestvendt og anlagt med både bede og plads til diverse boldspil - desuden en skøn pavillon, hvor solnedgangen i den grad kan nydes....

På grunden er også en god og højloftet dobbelt carport, et udhus på 6 m2 samt et rigtig godt isoleret værksted/anneks/hjemmebio eller noget helt andet, som jeres familie drømmer om ekstra plads til.

Er boligen og omgivelserne på Majsmarken 14 lige det som I vil kalde et hjem for jer, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.