Lille Dalbyvej 2B, Lille Dalby, 4140 Borup

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus, som kan blive smukt

Lidt uden for den hyggelige landsby Nørre Dalby, som ligger blot 3 km fra Borup, i rolige omgivelser og omkranset af åbne marker, finder I denne 2-plansvilla, hvor ejeren har haft mange gode ideer og planer, men som aldrig helt er kommet i helt i mål.

Dette hjem trænger derfor til nye ejere som har gåpåmod, de rigtige hænder og lysten til at få færdiggjort de "løse ender". Allerede ved første øjekast, kan det ses at afslutning på både tag vinduer og facade skal laves. Ejendommen kan dog sagtens beboes og her vil I blive overrasket når I kommer ind. Fra den åbne entré, er der nemlig direkte adgang til det store og hyggelige køkken/alrum, hvor der er god plads til hele familien. Her er også en dejlig stue med udsigt, via de sprossede vinduer, over åbne marker og skov. Her er også et badeværelse, som er pyntet med de fineste 70'er detaljer. I den anden ende af huset, kan endnu et projekt ses. Her er der nemlig gjort klart til et badeværelse med gulvvarme, en bagindgang samt et bryggers, hvor pillefyret også gemt. Førstesalen er ligeledes istandsat med to gode galvværelser samt en hyggelig stue eller måske kontor.

Haven er nem anlagt med både nedgravet trampolin, bålplads, men her er også gjort klar til at I kan bygge en udestue eller måske en god stor terrasse.

Næsten rundt om hjørnet har I mulighed for at "stå på bussen", ved at stille jer ved vejen - ellers er der i Nr. Dalby busstoppesteder, som kan føre jer bl.a. til Borup, Køge og Solrød. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst HT-station, med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.