Hovedgaden 48A, 2. tv., 4140 Borup

Er du træt af at betale en høj husleje i din lejebolig

Her har du muligheden for at bo billigere end til leje.... Vi udbyder her en dejlig og indflytningsklar 1-værelses lejlighed i midten af Borup, og med fin udsigt over "byens tage" og med kig til Borup sø.

Lejligheden er beliggende på 2. sal, i en rigtig god og sund ejerforening, hvor ejendommen løbende er istandsat og bl.a. med nye tage.

Selve lejligheden er særdeles godt indrettet med en stor stue, hvor du har mulighed for at dele den op, med soveværelsesafdeling og opholdsstue, hvor du kan nyde udsigten over Borup sø, eller ligge og holde øje med nattens stjernehimmel.
Desuden et dejligt stort og lyst spisekøkken med god plads til spisebordet. Et lyst men lille badeværelse, som på mange måder kan kaldes et "københavner-badeværelse" med brus over toilettet.

Til ejerforeningen hører et fælles cykelskur, fælles parkeringsplads i gården samt en fælles have til. Til lejligheden hører et lille udhus/depotrum.

Vi befinder os i hjertet af Borup, i gåafstand fra både privat- og kommunal skole, flere indkøbsmuligheder og stationen. Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø, til Borup skole og endnu flere indkøbsmuligheder...

Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve denne skønne lejlighed med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.