Duehusvej 187, 4632 Bjæverskov

Super flot og velholdt villa med familievenlig planløsning

Dette hjem oser af, at ejerne i den grad har passet på huset og løbende vedligeholdt det. Det kan ses både med det blotte øje men også i tilstandsrapporten, som kun har en lille bemærkning. Det er svært ikke at blive imponeret over dette fine hjem.

Allerede ved ankomsten i den brede og gode indkørsel, ses det at huset er flot holdt. I bliver budt velkommen i den fine entré, hvor I allerede her bliver mødt af masser af lysindfald. Videre herfra kommer I til det store køkken/alrum, hvor det er svært at se at køkkenet nogensinde har været i brug. Alle låger og fronter står flot og den sorte granitbordplade skinner om kamp med solen. Køkken/alrummet har god plads til at der kan være flere om køkkentjansen men også god plads til det store familiespisebord. Fra køkken/alrummet er der også udgang til den store sydvendte terrasse, hvor I sagtens kan invitere en masse gæster eller måske jeres nye naboer til grill-aftener.

En utrolig dejlig stue, som også har masser af lysindfald - særligt fra den store karnap. Her kan I sagtens stille den store flyde-sofa og hænge det helt store TV op. Dette hjem har også den berømte børneafdeling og forældreafdeling. Børneafdelingen byder på to gode børneværelser med skabe og deres helt eget badeværelse. Her er også et ekstra værelse som sagtens kan bruges til f.eks. hjemmekontor. Forældreafdelingen byder på et godt soveværelse med ”Walk-through-closet” og eget badeværelse med brus. I alle værelser er der gode HTH skabe med sokkelskuffer. Desuden et praktisk bryggers med grovkøkken, vaskesøjle og teknikskab.

Ejendommen har gulvvarme overalt og har også installeret centralstøvsuger. Samt et stort og godt, isoleret værksted med både strøm og varme.

Her er gode stisystemer til bl.a. skole, idrætsfaciliteter, fitnesscentre, daginstitutioner Bjæverskov-centeret og gode indkøbsmuligheder. Desuden er der offentlig transport til bl.a. Køge og Ringsted.
Kun 10 minitutters kørsel fra Køge Torv og 5 minutters kørsel fra Køge Bugt motorvejen.

Lyder Duehusvej 187, som dit kommende hjem? Så ring til hjem til dig, på 5940 0000.