Skolevej 6, 4632 Bjæverskov

Skøn indflytningsklar villa med god kælder og dobbelt carport

Her finder du en flot, indbydende og løbende istandsat rødstensvilla, som nu kan blive dit kommende hjem. Villaen er på 148 m² regulære kvadratmeter, heraf er de 45 m² registreret og benyttet som en særdeles anvendelig kælder. Villaen er oplagt til den lille familie, og med sin 729 m² grund, byder denne villa desuden på en skøn og ugeneret have med gode terrasser, så du kan følge solen hele dagen, fra tidlig morgen til sen aften.

Oprindeligt er villaen opført som tjenestebolig/lærerboliger, og er på den måde blevet en del af Bjæverskovs "historie". Siden da, er der sket en hel del, og i dag byder dette dejlige hjem blandt andet på: Et dejligt lyst og nyere køkken med masser af skabs-/skuffeplads.

En skøn vinkelsopholdstue med brændeovn, og hvor der både er plads til det helt lange spisebord med plads til hele familien, men også med god plads til sofa-gruppen. Fra stuen er der desuden direkte udgang til den skønneste sydvendte terrasse, som er delvist overdækket - og dermed mulighed for, at du kan søge skygge eller læ fra duggen, når grill-aftnerne trækker ud...

Endvidere et dejligt stort soveværelse med indbyggede skabe samt to mindre børneværelser, ligeledes med skabe. Lyst og lækkert, nyere badeværelse med gulvvarme og brus. En god entré til fin velkomst af dine gæster, og med plads til overtøj, hvis du vælger denne indgang til hverdagsbrug. Den lyse og indbydende underetage, byder på et dejligt stort bryggers, som også kan bruges som familiens daglige og praktiske indgang. Desuden findes to gode disponible rum, som f.eks. kan bruges som værksted og viktualierum - eller hvad med et dejligt kontor og hobbyrum. Der er nedgang til kælderen både fra entréen og ude fra indkørslen. Udendørs findes der tillige en god dobbelt carport samt udhuse med plads til græsslåmaskine, trillebør og andet praktisk udstyr, brændeskur samt et godt værksted.

Bjæverskov byder på alt hvad hverdagens behov kunne ønske sig, med stisystem til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå-eller cykeltur - og dagligvarer indkøb kan du nemt klare i det lokale indkøbscenter. Eller smut de få minutter til Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver. Med under 5 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.

Er Skolevej 6, i Bjæverskov lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.