Krotoften 38, 4140 Borup

Perfekt til den pladskrævende familie som vil bo centralt

Drømmer du om at komme til at bo i et stort, lyst og flot hjem med masser af værelser, på en eftertragtet adresse i Borup?
- så har vi her alletiders mulighed for at du kan få et nyt hjem.

Her er vi klar til byde dig og din familie hjertelig velkommen indenfor - og ikke mindst udenfor i den skønne og nemme have, der rummer gode "hjørner og kroge" med drivhus, terrasser og bålplads, så du helt glemmer, at vi befinder os tæt på bymidten.
Byen er nemlig næsten lige udenfor hækken... Og samtidig er der kun få skridt til den skønne Kimmerslev Sø og naturområderne deromkring - og blot 5 minutters gang til Borup station, indkøbsmuligheder, kommunal- og privat skole og meget andet.

Villaen er oprindeligt opført i 1976 og rummer hele 182 veloptimerede og godt udnyttede kvadratmeter, der alle løbende er vedligeholdt og istandsat, bl.a. med det flotteste ROAR snedker-køkken, hvor materialevalget er helt i top. Hjemmet er fuldstændig oplagt til den pladskrævende familie, der drømmer om både store værelser og gode fællesarealer.

I stueplan finder I blandt andet et lækkert stort køkken/alrum i åben forbindelse med stue og udgang til den gode terrasse og videre til den sydvendte have. I køkken/alrummet og stuen er der gode muligheder for at indrette husets "hjerterum" med blandt andet det store spisebord og en god pladskrævende sofa, hvor der ikke skal kæmpes om at få den bedste plads. Et lyst badeværelse med brus. Et stort forældresoveværelse eller måske et kontor eller "behandlerrum" til dig der vil have egen klinik hjemme. Her er desuden også en god entré med skab samt praktisk bryggers, som sagtens kan bruges som den daglige indgang.

Førstesalen byder på et stort repos, som nemt vil kunne bruges som multirum for familiens børn, 4 gode gavlværelser med god plads samt et børneværelse/kontor og et fint gæstetoilet.

Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000 - eller bestil en fremvisning lige her under...