Hovedgaden 4, 4140 Borup

Charmerende, klassisk byvilla fra 1924

Klassisk byhus fra 1924, hvor mange af de oprindelige charmerende detaljer er bevaret på bedste vis - så vi kan byde på den smukkeste svungne trappe, højt til loftet, store smukke dannebrog-vinduer og meget meget andet.

Det er snart 100 år siden, at de gedigne mure blev opført og de har siden dannet rammen om skønne hjem for flere familier. Den nuværende familie har løbende og nænsomt moderniseret og forbedret villaen, med stor respekt for husets sjæl. Blandt andet er taget samt vinduer og døre skiftet ud, og der er lagt gulvvarme i 3 ud af kælderens 4 rum, ligesom det smukke atelier/hobbyrum i haven er blevet opført.

Du kan nu - her godt og vel 3 generationer senere - bydes velkommen indenfor til en herskabelig villa, og du kan roligt glæde dig, til at komme og opleve dette skønne hjem på Hovedgaden 4 i Borup.

Huset er fuldstændig oplagt til den pladskrævende familie, da boligen rummer hele 191 anvendelige kvadratmeter. I stueplan får I mulighed for at byde jeres gæster indenfor i den lille fine entré, hvorfra der desuden er trappe til den højloftede kælder. Forstuen sikrer videre adgang til gæstetoilet og stue, og herfra leder den smukt svungne trappe leder "trafikken" op til værelserne på førstesal. I stueplan får I en dejlig stor stue (oprindeligt to stuer en suite) med flotte gulve, højt et loftet og et imponerende lysindfald, gennem de stilfulde dannebrog-vinduer.

Det hyggelige køkken byder på et væld af opbevaringsplads og en dejlig krog med spiseplads, hvorfra udsigten til haven kan nydes. Og der er god plads til, at I kan være flere om madlavningen, mens familiens yngste sidder ved spisebordet og tegner.

Førstesalen byder på 3 store værelser samt en lille mellemgang indrettet med praktiske skabe fra gulv til loft. Her findes ligeledes husets badeværelse med siddekar.

I den anvendelige og højloftede kælder, som I med fordel kan benytte som "hverdags-indgang", er der foruden entré også indrettet to store disponible rum samt et bryggers/vaskerum med fjernvarme-installation, bord/vask-arrangement samt brusehjørne. Der er gulvvarme i 3 ud af kælderens 4 gode rum.

I den ugenerede og nemt anlagte, hyggelige have kan du altid finde en dejlig solkrog, eller et skyggefuldt hjørne til hængekøjen. Vi befinder os i gåafstand fra gode, indkøbsmuligheder og stationen samt midt mellem byens to skoler. Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø og til endnu flere indkøbsmuligheder...

Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også, helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem på Hovedgaden 4 i Borup med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.