Hovmarken 3, 4623 Lille Skensved

Flot velholdt og oprindeligt villa - i børnevenligt villakvarter

I et roligt villakvarter, beliggende på en stille og lukket børnevenlig vej, finder vi dette fine hjem på Hovmarken 3.

Foruden den 134 m² yderst velholdte bolig, som fremstår stort set fuldstændig oprindeligt, kan du glæde dig til at nye mange skønne timer i den 26 m² flotte udestue, der er opført i 2014.
Fra udestuen kan du nyde udsigten til en af områdets smukkeste og mest blomsterrige haver.

Boligen byder på et godt spisekøkken med mulighed for at have dagligdagens spisebord stående. Er I mere til køkken/alrum, er der "kun en væk" mellem drøm og virkelig, og derfor nem mulighed for at åbne op til vinkelopholdsstuen. I stuen er der nemlig rigeligt med plads, da der i dag er indrettet med både spiseafdeling og fjernsynshygge-hjørne. Fra stuen er der direkte adgang til den store flotte udestue, som I vil kunne bruge både til hyggelige stunder.

Et dejligt stort badeværelse i den skønneste solskinsgule farve, hvilket får smilet frem ved første øjekast. Badeværelset har både bruseniche og badekar. Der er plads til hele familien, da boligen er indrettet med hele tre fine børneværelser samt et godt soveværelse - alle med indbyggede skabe. En god entré som også fungerer som en luftig fordelingsgang. Sidst men ikke mindst, er der i boligen et stort praktisk bryggers med grovkøkken, med god plads til både gummistøvler, flyverdragter og vasketøjs-stativet.

I stue, gang og værelser er der fine parketgulve under tæpperne.

Alt i alt er der utrolig mange muligheder, men her er også mulighed for blot at nyde at alt er flot velholdt og i den bedste retrostil.

Haven er et helt kapitel for sig, og byder allerede ude fra vejen på et overflødighedshorn af smukke blomster, en flisebelagt indkørsel, skønne terrasser og ikke mindst en overflod af smukke blomsterbede, urtehave og drivhus.

Er du ikke så kendt i Lille Skensved? Ja, så vil du opleve at byen har alt hvad du formentlig skal bruge i din dagligdag. Her er både skole, integreret daginstitution, masser af idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, slagter, bager mv. Her er også gode muligheder for at benytte den kollektive trafik, bl.a. via hurtig busforbindelse til Køge Nord station eller smut med toget til Roskilde. Vil du hurtigt på farten med bilen, ligger byen også kun 5 minutter fra Køge Bugt motorvejen.

Lyder dette som et nyt hjem til dig? Så ring til os på 5940 0000 og book en fremvisning.