Duehusvej 122, 4632 Bjæverskov

Indflytningsklart halvt dobbelthus, beliggende ud til grønt område

Her på Duehusvej 122 finder du dette fine hjem, hvor der trods de kun 85 m² er "svinet" lidt med kvadratmeterne (på den gode måde), og boligen byder på en rigtig god men egoistisk indretning.

Det halve dobbelthus er beliggende med en dejlig syd- og vestvendt have og som nabo til et dejligt stort grønt område, der er med til at give ekstra "luft" omkring boligen.

Når du træder indenfor i boligen, får du blandt andet en dejlig stor opholdsstue med masser af lysindfald, og direkte udgang til den gode syd- og vestvendte terrasse og videre til haven. En skøn markise sørger for "overdækket terrrasse-stemning" på de lune sommeraftener.

Stuen er i åben forbindelse med det flotte hvide køkken, hvor der tillige er plads til er god plads til et stort spisebord i den lyse karnap. Selve køkkenet er indrettet med mange skuffer og skabe og ekstra god udnyttelse ved hjælp af sokkelskuffer. Glider blikket videre mod det praktisk indrettede bryggers, mødes du af samme stil som i køkkenet. I bryggerset er der foruden boligens naturgasfyr, genvindingsanlæg og gulvvarmestyring til hele boligen, også både vaskemaskine, tørretumbler og adgang til loftrum.

Endvidere er her et stort soveværelse med skabsvæg samt et lyst indrettet badeværelse med en god stor bruseniche. Desuden en god entré til at byde dig selv og dine gæster velkommen. Foran hoveddøren findes, mod øst, et overdækket indgangsparti, hvor det er oplagt at placere et lille bord, hvor morgenkaffen kan nydes. Herudover er der to mindre udhuse/redskabsrum.

Bjæverskov byder på alt, hvad hverdagens behov melder ind med, og via sikre stisystemer kan du nemt klare dine daglige indkøb i det lokale indkøbscenter. Eller smut de få minutters bilkørsel til Køge eller Borup, når du har lyst til at shoppe lidt mere, end hvad hverdagsbehovet kræver. Med cirka 5 minutter i bil til motorvejsramperne - kan du også hurtigt komme mod såvel København, Rødby som til Odense.

Er Duehusvej 122, i Bjæverskov lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.