Bjørnestien 7, Dyndet, 4140 Borup

Drømmer du om ægte sommerhus-stemning i rolige og naturskønne omgivelser?

Så tilbyder vi her det perfekte sommer-hjem til dig, og du skal læse videre her...
~
I det dejlige område Dyndet, byder vi dig og familien velkommen på Bjørnestien 7. Et hele 107 kvm stort sommerhus, der er bygget i 2008 og fremstår fuldstændig klar til at du og familien kan flytte ind, og nyde massevis og weekender og ferier - for ikke at tale om sommerferien :-)
~
Det skønne sommerhus er beliggende på en dejlig og nem 1.293 kvm stor grund, for enden af en lille hyggelig, lukket vej - hvor de grønne omgivelser gør både sommerhjemmet og haven ugeneret.
~
Sommerhuset indbyder med sin åbne og imødekommende planløsning samt lyse og venlige indretning, på de bedste rammer for mange fantastiske timers samvær.
~
Huset er indrettet med møblerbar og praktisk entré med opbevaringsplads og masser af lysindfald fra begge sidder af huset (et orangeri i lommeformat)...

Her er også et kæmpestort (wellness) badeværelse med både spabad og brusekabine med flere dysser samt vaskemaskine og tørretumbler.~rnæst tre mindre soveværelser samt et praktisk teknikrum.

Det fine køkken i fransk landstil, er i åben forbindelse med god spiseplads og samtidig i åbent forbindelse til den hyggelige opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse samt til en skøn overdækket veranda, hvor selv en feriedag med småregn fra oven, kam nydes i fulde drag...
~
Huset opvarmes komfortabelt med gulvvarme, og via varmepumpe.
~
På Dyndet finder du~også den dejligste badesø, og er du frisk på en god~svømmetur? - ellers kan du blot nyde en god gåtur rundt om søen eller videre ad den smukke Køge Ås-sti.~
Eller hvad med et smut hen og smovse varme pandekager og shoppe det lækreste the i Mosehusets købmandshandel...

Området befinder sig desuden centralt på Sjælland, og med kort afstand til motorvej mod både København og Odense. Og blot 4 km fra stationsbyen Borup.
~
Er Bjørnestien 7 lige det, som du vil kalde et perfekt sommer-hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.