Sikavej 1, Ejby, 4623 Lille Skensved

Indflytningsklar, velholdt villa - godt naboskab og en dejlig nem have - er præcis hvad du finder her på Sikavej 1 i Ejby.

Her bliver du mødt af en fin lille forhave med carport og et godt udhus - når du kommer fra den lille lukkede stikvej. Den gode entré tager pænt imod dig og dine gæster, eller du kan til hverdag vælge at smutte ind af bryggersdøren. Bryggerset er praktisk indrettet med skabe og opbevaring, adgang til loftet, naturgas-installation samt vaskemaskine og tørretumber,

Træd videre ind i det dejligt store og lyse køkken/alrum - hvorfra der er adgang til to gode børneværelser - og til stuen. Fra stuen er der samtidig udgang til en super skøn overdækket terrasse, som direkte indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. Haven er lukket og ugeneret, og du har muliged for at følge solen fra morgen til aften.

I den anden ende af boligen finder du et dejligt soveværelse med indbyggede skabe, og fra soveværelset er der direkte adgang til et flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I forbindelse med entréen finder du desuden husets gæstetoilet.

Boligen er oplagt til den lille familie, i alle aldersgrupper, som ønsker en god base til familien, og i Ejby findes trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet to gode daginstitutioner, en stor skole, 2 supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter, lige "rundt om hjørnet".
Mange kender Ejby på den dejlige natur, som omkrænser byen, med stor skov - men også med en "skovsti", som bedre er kendt som Køge å stien. Her kan I gå langs åen hele vejen til Køge. Er du mere til almindelige cykelstier, er der mulighed for at cykle hele vejen til Køge - som ligger blot 5-7 min. i bil. til-/og afkørsel til Køge Bugt ligger ligeledes "rundt om hjørnet", hvorfor du hurtigt kan komme afsted på farten.

Er Sikavej 1 lige det som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt
Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.