Nordre Farimagsvej 12, st. th., 4700 Næstved

Charmerende og indflytningsklar HØJ stue-ejerlejlighed, centralt i Næstved

NY PRIS - SUPERGODT TILBUD !!!!
Charmerende og indflytningsklar ejerlejlighed, centralt i Næstved Her har du muligheden for at bo billigere end til leje.... Kom og oplev denne charmerende og moderniserede 3-værelses ejerlejlighed, som står klar til indflytningflytning og som nyt hjem til dig (eller jer) :-)
Fra gadeplan, er denne fine lejlighed beliggende som en høj stuelejlighed, og grundet det "kuperet terræn", en førstesals-lejlighed på bagsiden.

Vi kan byde dig velkommen indenfor i den lyse og møblerbare entré, hvorfra der er adgang til lejlighedens umiddelbare og naturlige "hjerte" - alrummet eller spisestuen, der naturligt vil blive det samlende midtpunkt, hvis du vil dele lejligheden med en ven eller veninde.

Desuden byder lejligheden på en skøn opholdsstue, og et stort lækkert soveværelse hvorfra der er direkte adgang til et mindre brusebadeværelse.

Charmerende køkken, hvor pladsen er optimalt udnyttet - og hvor der fint kan være plads til at flere kokke kan jonglere med de gastronomiske udfoldelser. Og der er rig mulighed for, at nye middagen i den hyggelige lille gårdhave, som der er udgang til, lige fra køkkenet.

Vi befinder os centralt i Næstved, i gåafstand fra banegården/stationen og fra centrum, med de hyggelige gågader, og det nye spændende udemiljø ved Grønnegade Kasserne.
Starter du bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve denne skønne lejlighed med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000 - eller book en fremvisning med at klikke lige herunder...