Kastanjevej 28, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Skønt rækkehus med god planløsning og dejlig have

Super godt rækkehus, hvor du får hele 132 boligkvadratmeter fordelt på 1½ plan, og derudover en godt udnyttet 2. sal.

Du bliver mødt af en (lidt træt) overdækket terrasse som det første, når du ankommer til boligen. Men men... Det er bestemt ikke det indtryk som resten af dette dejlige og lyse hjem, efterlader.

Derimod kan vi byde velkommen indenfor i en god entré, der pænt tager imod såvel dig som dine gæster - og her er fin plads til overtøj, sko mv. Samtidig der er et flot badeværelse med brus og gulvvarme. Både entré og badeværelse er istandsat i oktober 2020 - dog med ny hoveddør fra 2021. Desuden et god bryggers, hvor vasketøjet kan "gemmes væk" og hvor boligens naturgasfyr fra 2019 er installeret.

Herefter kommer du til et dejligt lyst køkken/alrum med masser af skabs- og bordplads samt god plads til "hverdagsspisebordet". Fra køkken/alrummet er der adgang til den store stue, der har masser af lysindfald og hvorfra der er udgang til den dejlige sydvestvendte flisebelagte gårdhave. I haven er der rigeligt med plads til hyggelige stunder med familie og venner.

Førstesalen er indrettet med et stort soveværelse med walk-in-closet, og rigeligt med plads til f.eks. hjemmekontor.
På denne etage finder du endnu et flot badeværelse med gulvvarme og brus - og endnu et stort værelse (der tidligere har været to gode børneværelser, og som nu er slået sammen til et kæmpestort børneværelse). Fra førstesalen, er der trappe til det tidligere loftrum,
der er indrettet med et stort lyst rum, så du har endnu flere gode muligheder for hobbyrum, kreaværelse, hyggekrog eller måske hjemmekontor.

Boligen er oplagt til alle aldersgrupper - den enlige, der drømmer om masser af plads eller de nye forældre, som gerne vil have en god base til familien.

Vemmedrup er en dejlig by, med trygge rammer for både børn og voksne. Her kan de fleste af hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandt andet daginstitution, dagplejehjem, en stor skole, Rema1000 samt Lellinge skoven, lige "rundt om hjørnet". Her er også mulighed for at cykle hele vejen til Køge.
Der er ganske få minutter til motorvejsramperne mod Odense og København, så du hurtigt kan komme afsted på farten.

Er Kastanjevej 28 lige det som du vil kalde et hjem for dig, så kontakt os på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.