Ålbækvej 31A, Jystrup, 4174 Jystrup Midtsj

Perfekt villa til den pladskrævende familie i aktivt område

Her på Ålbækvej i smukke Jystrup, finder du denne flotte og løbende moderniserede villa - der med sin super gode planløsning og med en skøn udsigt over åbne marker, står klar med åbne arme, til at byde dig og din familie hjertelig velkommen…

Villaen er på hele 202 regulære kvadratmeter, og er oplagt til de fleste familier som ønsker god plads i deres hjem.

Dette hjem byder på en stor og lys vinkelstue med masser af plads til at have det helt store spisebord stående (eller måske blot et med plads til flere indlægsplader), så hele familien nemt kan blive samlet, men her er også plads til et hyggeligt stuemiljø med sofaflyderen, når der skal hygges foran fjernsynet eller brændeovnen.

Fra stuen er der adgang til køkkenet (hvorfor du også har mulighed for at lave et fedt køkken/alrum) med masser af skabsplads og plads til det lille hverdagsspisebord. Fra stuen er der også direkte udgang til den overdækkede vestvendte terrasse, hvor aftensolen kan nydes, imens aftensmaden spises.

I stueplan findes også 2 gode værelser med indbyggede skabe, et flot lyst badeværelse med badekar, lyst gæstetoilet og et praktisk bryggers med naturgas og plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Den flotte og lyse møblerbare entré byder velkommen til hjemmets gæster, og åbner videre op til et tidligere værelse, som nu er trappeopgang til 1. salen. Her bliver du mødt af et kæmpestort soveværelse med egen balkon og med mulighed for at lave et fedt walk-in-closet. På førstesalen er der ligeledes endnu et børneværelse samt et flot lyst badeværelse med brus. Førstesalen opvarmes med el, men der kan nemt opsættes radiatorer og dermed koble varmen på naturgasfyret.

Udendørs byder haven på en skøn og ugeneret terrasse, hvor solens stråler kan nydes de fleste af dagens timer - og hvor du sagtens kan samle den nærmeste familie til skumfidus-ristning over bålfadet og hygge med lammeskind i havemøblerne. Ellers er haven primært græsplæne, så der er fin plads til både leg og solbadning.

Både fra flere af hjemmets rum og ikke mindst fra haven, kan du nyde fornemmelsen af ‘luft og højt til himlen' og kig til smukke enge.

Desuden tilhører der også en god muret garage, med både plads til bilen, opbevaring samt et godt værksted.

Er du ikke så kendt i Jystrup, så vil du blive overrasket over at opleve at byen byder på alt hvad hverdagens behov kunne ønske sig, med stisystem til skole og daginstitution, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb.
Eller smut de få minutter til Ringsted, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver. Med cirka 10 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område.

Samtidig er Jystrup beriget med den smukkeste natur og et imponerende kuperet landskab med marker, søer og store skove. Her er rig af mulighed for at gå på opdagelse i områdets smukke natur - eller bliv hurtigt en del af Jystrups sprudlende foreningsliv.

Er Ålbækvej 31A i Jystrup lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning, eller bestil en fremvisning ved at klikke lige herunder