Klempegårdsvej 94, Nørre Dalby, 4140 Borup

Skøn villa i roligt kvarter med åbne marker som nabo

I den hyggelige landsby Nørre Dalby, som ligger blot 3 km fra stationsbyen Borup, finder I denne fine 1-plansvilla, der byder på en god planløsning - beliggende for enden af en lille lukket stikvej, og i første række til åbne marker.
Dette hjem byder flot velkommen med en stor bred indkørsel med god plads til både egne køretøjer, men også til husets gæster. Fra bilen kan I komme direkte ind til det praktiske og lyse bryggers og videre til spisekøkken med en lille spiseplads (Her er mulighed for at åbne op til stuen, hvis I drømmer om et fedt stort køkken/alrum). En dejlig stor stue med både mulighed for plads til det store spisebord samt plads til den store familiesofa. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig flisebelagt sydvendt terrasse og en nem og lukket have. I har her mulighed for at klippe hækken lidt ned og dermed have fri udsigt over de skønne åbne marker…

Der udover byder dette hjem også på et stort soveværelse samt 2 gode børneværelser - og så er der heldigvis også et fint badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Udover boligen, får I med i købet en god stor garage med værkstedsplads samt et praktisk udhus til haveredskaber mv.

Boligen er beliggende tæt på busstoppesteder, som kan føre jer bl.a. til Borup, Køge og Solrød. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.