Lindevej 29, 4140 Borup

Stort istandsat og indflytningsklar villa med en skøn have

Drømmer du om at komme til at bo i et stort, lyst og flot istandsat hjem midt i Borup by?
- så har vi netop fået lov til at ~udbyde dette 180 kvm indflytningsklare hjem, til en ny familie!
~
Hjem til dig, er klar til byde dig og din familie hjertelig velkommen indenfor - og ikke mindst udenfor i den skønne have, der rummer de skønneste "hjørner og kroge", hvor I kan følge solens stråler rundt på de gode terrasser imens I kan nyde havens flor af blomster. Her er også både bålplads og plads til at spille fodbold i haven. Og byen er i øvrigt næsten lige udenfor hækken...~~
Der er få skridt til den skønne Kimmerslev Sø, og naturområderne deromkring - og samtidig er der blot 5 minutters gang til Borup station, indkøbsmuligheder, kommunal- og privat skole og meget andet.
~
Villaen er oprindeligt opført i 1968, men løbende istandsat med respekt for huset skønne arkitektur, så I her får en villa som ikke ligner det trationelle parcelhus. Og grunden størrelse er heller ikke helt traditionel, da vi byder på hele 1.200 kvadratmeter.

Her kan I nemt nøjes med blot at pakke tandbørsten og flyttekasserne ud, da ejendommen fremstår lys og lækker og fuldstændig indflytningsklar.
~
Hjemmet er oplagt til den pladskrævende familie, der drømmer om både store værelser og flere "afdelinger". Her får I nemlig en planløsning som passer godt uanset om børnene er små eller store (eller måske slet ikke er født endnu).~
I den skønne lyse og højloftet stue, vil I finde plads til det helt lange spisebord, hvor I sagtens kan samle hele familien til de store familiearrangementer. Her er også plads til den store familiesofa og mulighed for at inddele stuen, således at I har et ekstra værelse eller et delvist åbent hjemmekontormiljø, hvor I kan følge med i familiens daglige gang i huset. Fra stuen er der også udgang til en helt fantastisk udestue, som bare skal opleves. Et helt ekstra 'sommerhus' hjemme hos dig selv. Her vil I kunne forlænge sommeren og trække ind under halvtag, når duggen falder eller når vor herre pludselig lukker op for vandet midt i de skønne grill-aftener med vennerne.
~
I får også hele 3 værelser på "stribe" hvor her er godt med plads og indbyggede skabe. Desuden er der et dejligt lyst og stort badeværelse med lysindfald fra ovenlysvinduet.
~
Et skønt lyst køkken med masser af skabe og som ligger i forbindelse med det praktiske bryggers, som nok til hverdag vil blive brugt som indgang for hele familien. Ønsker I at husets gæster skal have deres egen indgang, er der fin mulighed for dette via husets entré.
~
Fra bryggerset er der adgang til et stort dejligt og lyst værelse, der pt fungerer som et kæmpe teenageværelse med adgang til eget toilet. Men det kunne også være oplagt som det fedeste hjemmekontor, eller mulighed for pladskrævende liberalt erhverv.
~
Foruden alt dette, findes tillige en integreret garage med opbevaringsplads samt et ekstra skur til f.eks. haveredskaber.
~
Starter I bilen, er der blot 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.
Har I også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.