Lindevej 19, 4140 Borup

På hjørnet af Lindevej ligger denne utrolig fine og flot istandsatte bolig, som gennem de sidste 17 år har gennemgået en totalrenovering,såvel indendørs som udendørs.

Vi kan byde indenfor på Lindevej 19 i den flotte entré, hvor der er lavet en fin og praktisk "walk-in-garderobe" til hele familiens overtøj, sko, huer og vanter så de ikke fylder hele entréen. Lige indenfor finder vi også et dejligt kontor (eller børneværelse).

Et flot lyst køkken/alrum med god indretning, masser af skabe og flot integrerede hvidevarer. Køkkenet fremstår lyst og indbydende, og med god plads til det helt store spisebord, og oplagt til både hverdag og fest...
Fra køkkenet er der også udgang til den store højtbeliggende træterrasse, hvor du kan nyde solen stort set hele dagen - og hvorfra du både har et fint kig til, og nedgang, til haven.
.
Fra det køkken/alrum er der både trappe op til førstesalen, og et par trin ned og dermed åben forbindelse til opholdsstuen, der byder på masser af lysindfald, plads til den helt store familiesofa og udgang til en lille flisebelagt sydøstvendt terrasse. I forlængelse af stuen, findes et dejligt soveværelse hvorfra der er adgang til et flot badeværelse med brus.

Den godt udnyttede førstesal, byder på et stor dejligt teenage-værelse med eget walk-in eller kontor med skabsvæg.

Fra opholdsstuen er endnu en åben trappe, denne gang til kælder-etagen. Her er det første I kommer til, et stort aktivitetsrum/fællesrum, som alle familier vil elske at give. Her kan I samles og rode med LEGO (uden at skulle rydde det op med det samme) eller måske have billardbord/spillerum - i rummet findes et væld af indbyggede skabe.
I umiddelbar nærhed findes et godt kontor eller gamer-rum, et gæstetoilet og ikke mindst et dejligt stor bryggers med masser af plads til vasketøjet.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil I måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder I efter et super dejligt hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.