Dalbyvej 32, Nr Dalby, 4140 Borup

Flot og charmerende bindingsværkhus med højt til loftet

Lidt skjult, nærmest godt gemt beliggende ned af en lidt overset grusvej, midt i den hyggelige landsby Nørre Dalby - finder vi dette charmerende bindingsværkshus med højt til loftet og i utrolig god stand. Når I kommer nærmere dette hjem, vil I tydeligt kunne mærke, at ejendommen løbende er blevet vedligehold og istandsat, med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder - men forsat med respekt for de oprindelige træk og værdier…

I bliver taget godt imod allerede ved ankomsten, af den hyggelige have og videre ind af den gode entré, hvor der er god plads til at hænge overtøjet og sætte alle skoene fint på plads. Ejendommen har flere 'afdelinger', hvilket giver en masse muligheder for den pladskrævende familie. I den ene ende, er huset indrettet med en skøn og hyggelig opholdsstue med synlige bjælker og et stort værelse med skabe. Førstesalen byder på et charmerende galvværelse med smukke halvbuede vinduer samt et anvendeligt repos, hvor der er mulighed for f.eks. at lave et lille kontor.

I den anden ende af huset, bydes på et praktisk bryggers, som er skjult bag 3 charmerende stalddøre, bag hvilke I bl.a. finder vaskemaskine og huset varmekilde. Et rigtig fint badeværelse, i samme stil som bryggerset, hvorfor det "smelter smukt sammen".

Et super charmerende og skønt køkken/alrum, hvor materialevalget er i fuldstændig tro med husets stil og ånd. Her er god plads til det helt store familiespisebord, så meget at I ikke behøver at pakke det sammen i dagligdagen. Fra køkken/alrummet er der også adgang via endnu en charmerende dør til et viktualierum/spisekammer og igen videre til en hyggelig lille terrasse som ligger fuldstændig ugeneret og i god læ, og med vendt mod solen både til aftensmad og aftenkaffe…
Endvidere en super god forældreafdeling med både soveværelse, walk-in-closet og et rigtig charmerende badeværelse med brus.

Boligen er beliggende kun få kilometer fra Borup by og tæt på busstoppesteder, som kan føre jer bl.a. til Borup, Køge og Solrød. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst HT-station, med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel: Ringsted og Køge.

Så leder I efter et super charmerende hus, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem eller lav en aftale, lige her: