Fyrrevej 59, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Nydelig villa med god planløsning og skøn have

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
BUDRUNDE - BUDRUNDE - BUDRUNDE - BUDRUNDE
Da der allerede er flere interesserede købere til boligen, har sælger valgt der skal igangsættes en budrunde.
Budrunden afsluttes ONSDAG DEN 15. SEPTEMBER 2021 KL. 14.00

For at deltage i budrunden kontakt Hjem til dig på tlf. 59 40 00 00 eller send en mail på kom@hjemtildig.dk - da købstilbud KUN kan afgives på en af mæglerfirmaet udarbejdet købsaftale med tilhørende budblanket.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Med en eftertragtet beliggenhed på en børnevenlig og lukket vej - nær ved skole, dagpasning, idrætsfaciliteter og indkøb - udbydes denne velholdte og løbende moderniserede villa, som kan blive et kommende hjem til dig.

Villaen er på 122 regulære kvadratmeter og er oplagt til de fleste familiebehov, og byder på muligheder for at have en børne- og forældre afdeling. Dette hjem byder på et lyst køkken med kogeø, god spiseplads og masser af opbevaringsplads i skabe og skuffer.
En dejlig stor stue med plads til både spisebord og sofagruppen og med udgang til den 32 kvadratmeter store udestue, som på mange måder forlænger sommermånederne. Fra udestuen er der videre udgang til en stor overdækket terrasse, hvor den flotte vin har dækket overdækningen flot til - og hvor du kan sidde og nyde den flotte have.

I den ene ende af huset får I et stort værelse og et lidt mindre værelse - begge med indbyggede skabe samt et stort oprindeligt badeværelse med både bruseniche og badekar. I den anden ende af huset er der en god entré med gæstetoilet og et godt værelse (dette kunne laves om til forældreafdeling med eget badeværelse). Desuden et praktisk bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler samt et gasfyr fra 2019.

Udendørs byder haven på flere gode kroge med blandt andet urte-/frugthave, drivhus, en hyggelig terrasse omkranset af diverse blomster og meget andet. Her er det helt oplagt at nyde haven, ved at gå en tur rundt og se hvordan den hele tiden ændre sig i takt med årstidens skift.

Og der findes på grunden også en pæn anlagt indkørsel med dobbelt carport, delvist isoleret værksted samt udhus med plads til græsslåmaskine, trillebør og andet praktisk udstyr.

Vemmedrup ligger ideelt som knudepunkt mellem Ringsted, Køge og København. Byen tilbyder alt til at dække familiens daglige behov. Her finder du stisystemet til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb kan du nemt klare i den lokale REMA1000. Eller smut de få minutter til enten Bjæverskov eller Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver.

Med under 2 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden. Og bliver du hjemme, er Vemmedrup i øvrigt omkranset af skøn natur med bl.a. den populære Lellinge Skov, som er et yndet sted for gå- og løbeture.

Er Fyrrevej 59 i Vemmedrup lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt
Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.