Ved Lygtebanke 10, Dyndet, 4140 Borup

Drømmer du om de skønneste rammer for ferier og fridage...?

Drømmer du om de skønneste rammer for ferier og fridage? Så skal du læse med videre her...

Her i det dejlige område Dyndet, kan vi byde dig og familien velkommen på Ved Lygtebanke 10. Et hele 103 kvm stort sommerhus, der fremstår fuldstændig klar til at du og familien kan flytte ind, og hurtigt begynde at nyde forårets mange fridage og små-ferier, for ikke at tale om sommerferien :-)

Sommerhuset ligger på en 1.713 kvm stor grund, for enden af en lille hyggelig lukket vej - hvor godt naboskab er i højsædet, sammen med naturoplevelser i særklasse. Fra haven er der udsigt over søen - og du er med få skridt, på vej rundt om søen eller videre af den smukke Køge Ås-sti. Eller hvad med et smut hen og smovse varme pandekager eller købe det lækreste the i Mosehusets købmandshandel...

Området befinder sig centralt på Sjælland, og med kort afstand til motorvej mod både København og Odense. Og blot 4 km fra stationsbyen Borup.

Sommerhuset indbyder med sin åbne og imødekommende planløsning samt lyse og venlige indretning, på de bedste rammer for mange fantastiske timers samvær - ligesom den kæmpestore træterrasse står klar til hyggelige grillmiddage med vennerne.

Huset er indrettet med møblerbar og praktisk entré med opbevaringsplads. Tre soveværelser samt et lyst og lækkert brusebadeværelse, hvor der samtidig er blevet fin plads til vaskemaskine og tørretumbler. Lyst køkken med god plads til de gastronomiske udfoldelser - i åben forbindelse med stort alrum, hvorfra der er udgang til den syd- og vestvendte terrasse. Opholdsstue med brændeovn, i hjertet af huset.

Desuden kan vi diske op med en dobbelt carport med integreret udhus/værksted samt et fint, isoleret gæste-anneks med to ekstra sovepladser.

Er Ved Lygtebanke 10 lige det, som du vil kalde et perfekt sommer-hjem til dig, så kontakt
Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.