Pilevænge 7, Snoldelev, 4621 Gadstrup

Skøn "krøllet" ejendom søger håndværker

Her udbydes en ejendom, som vi lover dig, du ikke tidligere har set magen til… Selvom ejendommen gennemgår ~n lille renovering (forsikringsskade), så vær ganske roligt, her er gode muligheder for du kan sætte dit helt eget præg på dette lille søde hjem.

Ejendommen byder på 89 kvm bolig og 73 kvm kælder, som i bund og grund er fine og brugbare - men vi har alligevel på fornemmelsen, at du ikke blot har en "håndværker gemt i maven" (men måske også en stor og stærk én uden på)!! Og denne mulighedernes ejendom, er beliggende lige midt i en skøn og "krøllet" have med utrolig mange spændende og hyggelige kroge.
Hele herligheden er beliggende på en stille, lukket villavej på Pilevænge i Snoldelev.
Når du kommer ind i huset fra "træsko-gangen" vil du blive mødt af en god lille entré, og videre til en fordelingsgang. Et oprindeligt badeværelse med brus. En regulær opholdsstue med mulighed for at åbne op til køkkenet, så du får et godt stort køkken/alrum.

Et stort gennemgangsværelse, som snildt vil kunne bruges som et kæmpestort walk-in-closet eller måske et godt kontor/arbejdsværelse og videre til soveværelset (som pt. er under renovering).

Fra stueplan er der nedgang til den hyggelige kælder, som tager dig tilbage i tiden… Så er du til et retro-look, vil du elske denne kælder, hvor de mørke cigarkasse-paneler pryder de fleste vægge :-) Kælderen indeholder et godt disponibelt opholdsrum, en "slyngelstue", et praktisk bryggers og et gæstetoilet.

Så har du ikke blot håndværkertøjet hjemme i skabet, men også håndværkerhænderne og en masse gå på mod, så kunne dette på mange måder blive et super spændende projekt. Uanset om du ønsker at forsætte istandsættelsen, eller du måske hellere kan se mulighederne i, at starte helt forfra.

En del af det nuværende renovering/opbygningsprojekt er: ny carport, nyt tag og tagrender på en del af huset (kun der hvor branden har gjort skade) samt istandsættelse af soveværelse.

Er du ikke kendt i området? Så kan vi fortælle at Snoldelev er en lille by med både indkøb, daginstitution og busforbindelse til både Roskilde men også til Gadstrup, som kun ligger få minutter fra Snoldelev.
I Gadstrup ligger også distriktsskolen, som går helt op til 9. klasse, samt gode idrætsfaciliteter og indkøb.

Her er blot 15 minutters kørsel til både Køge og Roskilde, hvor du hurtigt kan komme på motorvejen.

Er du frisk på at opleve alle de muligheder som dette hjem kan byde på, så kontakt hjem til dig på 5940 0000 eller book en fremvisning lige herunder..