Kimmerslevvej 14, 4140 Borup

Super flot og charmerende murermestervilla - lige til at flytte ind i...

Super flot murermestervilla fra år 1900, som indenfor de seneste 10 år har gennemgået en gennemgribende istandsættelse, stadig med fuld respekt for ejendommens oprindelig stil...

Nogle i byen, vil måske kunne huske denne ejendom eller hvert fald adressen på Kimmerslevvej 14 som "den gamle købmand" eller at det var her "den stille murer" boede. Den over 120 år "gamle dame", har masser af i historie i sig, og er nu klar til at skabe de skønneste rammer for en ny familie, som kan skrive mere på husets CV.

Den smukke klassiske murermestervilla byder smukt velkommen indenfor i en stor entré/hall, hvor der er plads til at få gemt vinterens overtøj og fodtøj godt af vejen, da der er et godt "walk-in-closet" med masser af plads til garderoben (og sko, støvler, flyverdragter og lign.)

Et skønt og stort køkken, med masser af skuffer, bordplads og lysindfald - og samtidig i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er god plads til det helt store spisebord og udgang til en hyggelig lille veranda/terrasse. Desuden er der fra spisestuen direkte åbent til den hyggelige opholdsstue, hvorfra der atter er udgang til terrasse og gårdhave.

Fra køkkenet er der også adgang til et fint bryggers, hvor du sagtens kan rode med vasketøj eller lign. uden dine gæster behøver at "opdage" det ;-)

Desuden et fint værelse som sagtens kan bruges som forældresoveværelse, hjemmekontor eller måske har I brug for et "behandlerværelse". Der er også et dejligt lyst badeværelse med brus.

Nyd i øvrigt komforten med gulvvarme i hele etagen, leveret direkte fra det lokale fjernvarmeværk.

Førstesalen byder på et anvendelig repos, to store gavlværelser, et godt soveværelse med eget walk-in-closet samt et flot badeværelse med både brus og badekar.

Udendørs er der den skønneste gårdhave med masser af plads til en masse havemøbler, men der er også god plads til at de mindste kan cykle rundt og lege.

Tillige er der udendørs både et godt udhus med masser af plads til både opbevaring, værksted eller måske noget helt andet - og tillige en stor garage (hvor du nok lige skal skifte porten)...

Vi befinder os i gåafstand fra Borup privatskole, indkøbsmuligheder og ikke mindst stationen. Og med en "lidt friskere gåtur" kommer du også hurtigt ud i skoven, rundt om Kimmerslev sø, til Borup skole, masser af idrætsfaciliteter og endnu flere indkøbsmuligheder...

Starter du bilen, er der under 5 minutters kørsel til motorvej mod både København, Odense og Rødby.

Har du også helt naturligt, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.