Ågerupvej 10, Vigersted, 4100 Ringsted

156 kvm velholdt 1-plans villa

Her på Ågerupvej 10 i Vigersted, byder vi en 156 m² villa, beliggende kun et stenkast fra Vigersted skole, SFO og Vigersted Børnehus (daginstitution), hvilket gør det nemt i hverdagen for jer og jeres børn.

I det rolige villakvarter bliver I budt flot velkommen til denne 1-plans villa, der i øvrigt kun har haft een og samme ejer siden den blev opført!

Huset byder velkommen via vindfanget, og videre ind i fordelingsgangen. Her er der adgang til gæstetoilet, to børneværelser, et stort soveværelse og et badeværelse med brus.

Køkkenet er delvist åbent til opholdsstuen, hvorfor der er mulighed for enten at bevare den lille spiseplads i køkkenet men også mulighed for at få lavet et stort køkken/alrum med masser af plads til det helt lange spisebord. I opholdsstuen er der (som det er nu) mulighed for både at have det store spisebord men også et sofahjørne, hvor I kan nyde varmen fra pillebrændeovnen. Fra opholdsstuen er der videre adgang til endnu en stor stue. Denne stue vil I kunne bruge som et stort fælles hjemmekontor, krearum, tv-stue eller måske et fedt forældre- eller teenageværelse.

Desuden et praktisk bryggers med naturgasfyr, grovkøkken og både vaskemaskine og tørretumbler. Her er det oplagt at bruge denne indgang som den praktiske hverdagsindgang, da der er god plads til overtøj og fodtøj mv.

Haven er nemt anlagt og med en god terrasse og masser af plads til familiefodboldkampe, den obligatoriske trampolin samt det store badebassin. Her er også en stor carport og et stort udhus (disse fremgår dog ikke på BBR) samt en god garage med plads til bilen.

Ejendommen er beliggende i den hyggelige landsby Vigersted, og der er ikke langt til hverken Vigersted skole (som går fra 0-9. klasse), bussen - eller hvis du snupper bilen er du på under 10 minutter i enten Borup eller Ringsted.

Er Ågerupvej 10 lige netop et hjem til jer så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning - eller book en fremvisning lige herunder...