Skolevej 17B, 4632 Bjæverskov

Flot lyst rækkehus beliggende i de skønneste omgivelser

Her byder vi på et super flot og lyst rækkehus som løbende er blevet moderniseret, og som nu kan blive et kommende hjem til dig.

Rækkehuset (som har status som en ejerlejlighed) er på 123 regulære kvadratmeter og kan for dække de flestes boligbehov. Hjemmet byder flot velkommen allerede ved første besøg i entréen, hvor der både er plads til overtøj, fodtøj og møblering. Et dejligt stort og lyst badeværelse med en god bruseniche. Et skønt lyst spisekøkken med mulighed for at have et lille spisebord stående. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers/viktualierum, hvor der er både vaskemaskine, tørretumbler og plads til en masse opbevaring.

Stuen er super hyggelig og har udgang til en flot stor flisebelagt terrasse med udsigt over ejerforeningens flotte fællesarealer samt til en lille hyggeligt sø som er omkranset med piletræer.
Stuen er blevet "delt op i to", således at der både er stue på 1. sal og i stueplan. Her er det helt op til den nye ejer, hvorledes der ønskes en større stue i stueplan, idet væggen mellem stue og soveværelse er en let-væg. Der er nemlig taget "en bid" af stuen for at kunne lave et godt soveværelse i stueplan.

På førstesalen, bliver I mødt af endnu et hyggelig stue-miljø, med plads til både spisebord og sofagruppe. Vil I hellere have en større stue i stueplan, kan I nemt "bytte om" og der er rigeligt med plads (og eksisterende værelser) til at lave soveværelse på 1. salen. Her er nemlig allerede ~ store og gode værelser.

I denne ejerforening, har I også jeres eget udhus, masser af fællesarealer, mulighed for egen urtehave, egen p-plads og en super hyggelig fælles gårdhave, hvor alle beboerne mødes ind i mellem.

Bjæverskov byder på alt hvad hverdagens behov kunne ønske sig, med stisystem til skole og daginstitutioner, som nås på en kort gå- eller cykeltur - og dagligvarerindkøb kan du nemt klare i
det lokale indkøbscenter. Eller smut de få minutter til Køge, når du har lyst til at shoppe lidt mere end hvad hverdagsbehovet kræver.

Med cirka 5 minutter i bil til motorvejsramperne - mod såvel København, Rødby som til Odense - er ejendommen perfekt for pendleren der ønsker sig en dejlig familievilla, i et stille område. Samtidig bevares nærheden og den korte afstand til havne- og handelsbyen Køge eller til hovedstaden.

Er Skolevej 17B, i Bjæverskov lige det, som du vil kalde et hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning eller bestil en fremvisning lige herunder