Giesegårdvej 118, Gørslev, 4100 Ringsted

Skøn villa med kælder og dejlig stor have

I den hyggelige landsby Gørslev, hvor der findes et sammenhold som normalt kun ses i gamle Morten Korch-film, ligger denne moderniserede og rummelige ejendom, på en hele 1739 kvm stor grund.

Dette hjem har både 127 kvm bolig og samtidig også 127 kvm super anvendelig kælder, hvor der er rig mulighed for at have eksempelvis mere pladskrævende hobbies.

Boligen byder på en god lys entré, med masser af plads til at møblere denne, men der er også god plads til overtøj og sko, uden at skulle falde over dette, når man kommer ind af hoveddøren. Her er to utrolig gode og lyse værelser - begge med indbygningsskabe. Et lyst badeværelse med brus. Et dejligt stort spisekøkken, med gode muligheder for at få hele familien til at deltage i madlavningen. Er familien bedre til at vente ved middagsbordet, er der også plads til at have dette stående i køkkenet. En lys og hyggelig stue med udgang til en terrasse, som måske godt kan trænge til nye ideer bliver udført, hvorefter det vil blive et skønt sted at grille med hele familien, og nyde solen både eftermiddag og aften. Fra stuen er der også adgang til et forældresoveværelset, som tidligere har været en del af stuen.

Fra fordelingsgangen er der nedgang til kælderen (som også kan tilgås ude fra haven med egen indgang). Planløsningen i kælderen minder stort set om stueplan. Her er et stort disponibelt rum, som er oplagt til f.eks. biograf, hobbyrum eller måske det helt store hjemmekontor. Det kunne også være træningsrum, eller måske gildesal, mulighederne er mange. Her er også et køkken, et badeværelse med brus samt 3 disponible rum.

Den store have er super nem anlagt, med masser af græs, et par frugttræer samt en hyggelig bålplads. Her er også en garage af ældre dato, hvori pillefyret står.~~~~~~~~

Gørslev rummer mere end blot et Morten Korch- sammenhold. I byen findes også hyggelig lille daginstitution, en landsbykirke, et forsamlingshus (hvor masser af byens aktiviteter finder sted), spejderhytte og en virkelig dygtig fodboldklub.

Kun et par minutter fra ejendommen er der busstoppested, hvor børnene har mulighed for at komme sikkert til skole, med skolebussen. Vi befinder os samtidig kun få minutters kørsel fra ramperne til Køge Bugt motorvejen, og fra adressen er der under 15 minutters kørsel til såvel Ringsted som til Køge.

Kan du heller ikke vente med at komme og opleve alle de muligheder der er, i dette hjem, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.