Slimmingevej 74, Gørslev, 4100 Ringsted

Det skønneste og hyggeligeste lille hjem - i Gørslev

Her byder vi på de måske mest hyggeligste 88 kvadratmeter, vi længe har set. Dette hjem er svært ikke at blive en lille smule forelsket i, da det bl.a. andet byder på bindingsværk, en fin stalddør, en skøn ugeneret gårdhave, sprossede vinduer og meget mere, som din mavefornemmelse kun kan blive glad over. Ejendommen ligger lidt trukket tilbage fra vejen, hvorfor der er god plads til at holde op til flere biler i den flotte chaussestens-belagte indkørsel. Og når I træder ud af bilen vil I blive draget videre ind til den skønne flisebelagte gårdhave, med god plads til, at solens stråler kan følges fra morgen til aften. Her er samtidig rigelig med plads til at have hele familien på besøg til diverse familiekomsammener, hvor en god grill-aften vil være helt oplagt.

Og nu til de hyggelige kvadratmeter... Den fine entré vil byde dine gæster hjerteligt velkommen indenfor, og videre ind til den hyggelige vinkelstue med synlige bjælker. Her er god plads til at indrette stuen med både spiseplads og sofahygge. Opholdsstuen er i direkte åben forbindelse med det fine hvide køkken med godt med skabsplads. I stueplan er der ligeledes et praktisk bryggers, som formentlig vil bruges som "hverdags-indgang". Der er god plads til både overtøj og sæsonens fodtøj. Desuden et fint lyst badeværelse med brus. Førstesalen byder på et godt børneværelse eller kontor samt et stort soveværelse, hvor der vil kunne lave et ekstra værelse, hvis behovet er til dette. På reposen er der gode indbyggede skabe. Desuden er der fra de 88 kvm adgang til yderligere 38 kvm (i alt 126 m2) som tidligere har været udhus og garage. Disse arealer er i dag er indrettet som en ekstra stue samt en god udestue med udsigt over gårdhaven, hvorfra årstidernes skiften vil kunne nydes i fulde drag.

Vi befinder os centralt i den hyggelige landsby Gørslev, der byder på en lille daginstitution, en landsbykirke, et forsamlingshus (hvor masser af byens aktiviteter finder sted), spejderhytte og lige rundt om hjørnet ligger en virkelig dygtig fodboldklub. Kun et par minutter fra ejendommen er der busstoppested, hvor børnene har mulighed for at komme sikkert til skole, med skolebussen. Vi befinder os samtidig kun få minutters kørsel fra ramperne til Køge Bugt motorvejen, og fra adressen er der under 15 minutters kørsel til såvel Ringsted som til Køge.

Kan du heller ikke vente med at komme og opleve den hyggelige og romantiske stemning, i dette hjem, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000.